Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Odacsukta kézfejét a busz Győrben, szemtanúkat keres a rendőrség

Idős nő kezét csukta oda a buszvezető egy Győrben közlekedő buszon. Szemtanúkat keresnek.
Győrben a Radnóti utcában, a 14-es helyi járat közlekedett március 25-én. Délelőtt 09.30 perckor a Radnóti utca 15. szám előtti buszmegállóban megállt, majd az utasok fel- és leszállását követően indult el a Stromfeld út irányába.

A járművezető az elindulás után vette észre, hogy a leghátsó négyes ajtónál egy idős hölgy térdel, akinek kézfejét az autóbusz odacsukta, majd az indulást követően a jármű elrántotta.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy aki a baleseteket látta, arra vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon – Győr, Zrínyi út 54. –, hivatali időben a 96/520-092; 96/520-094, valamint az ügyelet 107 és 112 számán - közölte a rendőrség kedden.

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. boy2000 2013. november 11. 09:56
  „Sokszor szemtanuja vagyok mikor az idösek csengő szó és ajtó csúkodás közben életveszélyes mutatványokat produkálnak!!Mégha 10cm re van az ajtó bezáródáskor akkor is fel vagy le ugrálnak!!!!ha odacsukják őket azt köszönjék saját maguknak!!!!!”
 • 35. zakarias3 2013. március 28. 16:43
  „Seremetyevo írásában nagyon sok igazság van!”
 • 34. Goldmund 2013. március 27. 19:45
  „33. Mankapunka 2013.03.27. 16:36
  Vagy akár a második ajtónál. Már az is mennyivel jobban látszik, mint a negyedik. Ha egyáltalán leszállni akart, nem felszállni.”
 • 33. Mankapunka 2013. március 27. 16:36
  „Ennyire nehézkesen tud leszállni, akkor miért nem elöl száll le, és szól a sofőrnek, hogy sajnos eljárt felette az idő, ezért száll le itt, hogy lássa.”
 • 32. Icamamus 2013. március 27. 10:57
  „Sajnálatos baleset! Nem értem, sokan miért fikázzák itt a sofőröket, senki se tudja a munkáját mindig minden körülmények között maximálisan elvégezni. Nem is tudjuk hogyan történt, de biztos csak a sofőr hibázott? Ő is csak ember, aki ennyire bizalmatlan, ne utazzon busszal. De előbb elüt egy autó a zebrán, minthogy a buszon baleset ér. Csodálom, hogy még 1 okos se írta, hogy eltiltani vezetéstől örökre!
  Mindenki pontosan tudja, mit kell látni, mit kell csinálni a sofőrnek, de ami a legfontosabb, sőt amit tényleg tudni kellene egy utasnak, azt senki se tudja? Minden buszon ki van ragasztva egy tájékoztató, már csak unalomból is elolvastam. Sok mindent tartalmaz, többek közt, az utasnak hol kell felszállni, és egyéb olyan dolgok, amit tudomásul kell vennünk, ha utazni szeretnénk. Nem másra kell mindjárt mutogatni, hanem elgondolkodni, mi mit is csinálunk?
  Írom ezt úgy, hogy szinte napi 2x utazok átszállással. Sok mindent látni, és hallani a buszon. Nekem is volt már negatív tapasztalatom, de nem annyi, mint ahogy itt sokan írják. Főleg ne általánosítson senki!”
 • 31. seremetyevo 2013. március 27. 09:32
  „22. Dwatson Maximálisan egyetértek önnel.sajnos nagyon felhigult az állomány.Persze ez annak is köszönhetö hogy "jól" meg vagyunk fizetve.Jönnek mennek az emberek.Persze megkapják az elsö bért meg a sok le<moderálva>ást a kritikát és már el is ment a kedvük.És ez nem OKJ-s tehát nem szakma. Mi egy utólsó segédmunkások vagyunk.Egy targoncás az igen az szakma.Nem akarom leszólni őket isten ments.De azért vicces :-) .És akkor itt jön még a felelösségünk mint irtam.
  25. Madarász Szivesen látnám a buszomon mikor ketten vagyunk és egyik kezébe szatyor a másikkal meg vakargatja a....Én haladok 50-elami megengedett és sárga piros1 mp van közte.Ha átmegyek rajt bunkó vagyok maga szerint.Viszont meg is tudnék állni de akkor maga az intenziven kötne ki(jobbik esetbe).
  A hátsó ajtó láthatóságáról annyit .Én Credóval járok de lehet álltalánositani.A gyári tükörből nem látni a hátsó ajtót,biztos szakember tervezte :-) én saját költségemen raktam fel egy tükröt hogy lássam a kedves utast és ne csukjam oda mivel én is odacsuktam az elején mivel nem lehetett semmit látni.Nos igy a forgalombahelyezést nem tudom ki engedélyezte arról nem beszélve ha egy 180-as ember odaáll a gyári tükörhöz csak öt látod.......
  20. napé Én hivatáásnak tekintem.ajnos igazad van sokan nem.
  28. michaela76 Megértem önt is láttam én is ilyet de én nem veszem személyeskedésnek én nem ilyen vagyok
  És hogy ki dolgozik itt ennyi pénzért? Vagy fanatikus és imádja vagy hülye.Én rám mindegyik illik
  De próbálom és nem csak én nagyon sokan itt elvégezni becsületesen a munkáját.És kiállok a mundér becsülete mellett
  mert nem mindenki olyan mint egyesek.Aki hibázott és tudatosan!!(mert mindenki hibázik) azt igen is el kell itélni és felelöségre kell vonni.DE ne álltalánositsunk.Tehetném én is de nem teszem.Inkább kérdezzük meg mindkét felet és nézzük meg a körülményeket utána ítéljünk.”
 • 30. Bagoly11 2013. március 27. 09:06
  „Sajnos a sofőrök nagyon türelmetlenek,figyelmetlenek,de azzal is történhet ilyen aki máskor nem így viselkedik.A nénit nagyon sajnálom,sajnos a buszmegállókban sokszor messze állnak meg a járdától és egy fiatalabb is megcsúszhat leszálláskor,nem lehet a hótól látni,hol a járda.”
 • 29. festéktüsszentő 2013. március 27. 08:24
  „Igaza lehet seremetyevo-nak.

  98e-ért nem nagyon lehet válogatni....
  csak az, aki ennyiért is...”
 • 28. michaela76 2013. március 27. 07:41
  „Szép volt Madarász :-). Seremetyevo akkor most az utasok hibások azért mert te 98000ft-ot kapsz.Attól még oda kell figyelni a munkára és rendesen el kéne végezni nem.És nem hiszem hogy az idős néni utolsó pillanatban akart volna leszállni,nehogy már idős néni legyen hibás.Én 1x babakocsival szálltam volna le és rám csukták az ajtót,pedig közepén voltam,és nem voltak sokan a buszon ,talán nem kéne telefonálni menet közben.2 eset az volt hogy a régi ikaruszban akartam volna felszállni babakocsival,ami csak hátsó ajtónál lehetséges,de mivel nem mentem előre jegyet lyukasztani,ott hagyott és elment,és az nyáron volt amikor több mind 35 fok volt. Szegény néni most élete végig problémákkal fog küzdeni.Jobbulást kívánok.Azt is tudom hogy vannak utasok akik hibáznak de van sok buszsofőr aki tényleg nagyon buta.És tudnék még sorolni.”
 • 27. Valaki 2013. március 27. 07:00
  „A volán monopól helyzetben van és ezzel visszaél. Az volánirodában is nagyon modortalanul beszélnekaz ügyfelekkel.
  Ausztriában nem tűrnék ezt el.”
 • 26. csakGery 2013. március 27. 01:51
  „Esetleg nem az utolsó pillanatban kéne felugrani a székből: nap mint nap látom, hogy egyes utastársak jelezik leszállási szándékuk majd akkor ugrik fel ültéből mikor a busz már indulna ki a megállóból, mert addig báj cseveg partnerével. Bazze, ha leakarsz szállni, állj fel időben, vagy maradj fent, a busz menetidővel rendelkezik, amit tartania kell, nem fér bele, hogy megállókként várakozzon arra, hogy leszállj, vagy oda állsz időben az ajtóhoz vagy így jársz.”
 • 25. Madarász 2013. március 26. 23:00
  „13. Azért kapod a fizetésed, hogy elvégezd a munkád, naponta látni a kollégáidat, ahogy fittyet hánynak a közlekedés szabályaira, mint olyan apróság, hogy piros lámpa. Valószínűleg szegény néni lassabban szállt le, a lelépéskor még fogta a korlátot, valószínűleg a járda is messze volt, a sofőr meg nem figyelt és odacsukta. Nem egyszer látni, hogy a leszálló utasnak majdnem a sarkára csukják az ajtót.

  Ha sebész lennél, akkor mivel magyaráznád, hogy a betegben maradt a szike, mert előbb bevarrtad, mint ahogy a kolléga kihúzhatta volna?!”
 • 24. orion1 2013. március 26. 21:40
  „Szóval öreg mama leszállt, de még kapaszkodott, a buszajtók záródtak, de ő még mindig kapaszkodott, busz indult, de ő megpróbálta visszatartani”
 • 23. Hunicum 2013. március 26. 20:00
  „19. seremetyevo !
  Igen!”
 • 22. Dwatson 2013. március 26. 19:31
  „Sajnos rossz tapasztalatom van a buszvezetőkkel,legalább a harmadukkal.A csengőt már akkor megnyomják amikor még az utasok fele készül leszállni,aztán az irányjelző egyik pillanatban jobbra jelez,a másik pillanatban indul,és csak akkor teszi ki balra! Többször hallom hogy megjegyzéseket tesznek az idős,vagy nehezebben mozgó utasokra,a nyugdíjasokra.Lehetne még hasonlókat sorolni,és az is biztos hogy az utasok sem viselkednek mindig előírás szerint,de ez nem jogosíthatja fel a sofőröket hogy megjegyzéseket tegyenek,vagy hogy a vezetési stílusukkal torolják meg ezeket.
  Miden tiszteletem azoké a sofőröké,akik lelkiismeretesen ,pontosan teszik a dolgukat,és külön köszönetem azoknak,akik megvárják a szaladó utasokat,nem szólják meg a nehezen mozgó öreg vagy beteg embereket,esetenként még fel is segítik őket,és türelmesen viselkednek a buta utasokkal(pl PÁGISZ diákok),vállalják a felelősséget az utasok testi épségéért ilyen kevés pénzért! Csak az utóbbiakat nevezem sofőrnek,a többi csak gépkocsivezető!”
 • 21. Mazzola 2013. március 26. 19:19
  „" majd az indulást követően a jármű elrántotta. " ez a mondatresz nekem magas.
  Ki rantott le mit a jarmüüüü ????”
 • 20. napé 2013. március 26. 19:18
  „a sofőrök ugy fogják fel mintha büntetés lenne nekik a munka.pedig fizetést kapnak érte”
 • 19. seremetyevo 2013. március 26. 19:06
  „17. neovo
  Van felvétel hozzánk 98 ezerért csinálnád?”
 • 18. myastheniagravis 2013. március 26. 18:56
  „17:neovo.
  Akkor az utasok kezdhetik megadni a tiszteletet. Majd utána el is várhatják...”
 • 17. neovo 2013. március 26. 18:32
  „Talán ki kellene érdemelni a tiszteletet, aztán nyavalyogni. Nem pedig játszani a királyt a volán mögött. Ne felejtse el egy sofőr sem, hogy ő szolgáltat nem kevés pénzért.”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

I. Győri Bormustra: 70 magyar fajta, 100 pincészet 150 bora

Ha valami olyan kikapcsolódásra vágyik, amelyen feledhetetlenül élvezheti a legfinomabb történelmi… Tovább olvasom