Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Ó, ha a karácsonyt a saját tavunkon korcsolyázva tölthetnénk Győrben...

Rendkívül elegáns, helyes házikóra bukkantunk Sáráson. Már a mostani rémes időben is szívesen ülnénk a kemence padkáján.
...A decemberi ünnepkör itt maga lenne a mennyország! Nem is beszélve a következő nyárról… Ha van 97,99 milliója, ne habozzon! És hívjon meg minket is egyszer! Előre is köszönjük: a szerkesztőség
 

“Szeretne egy nyaralót 14500 nm-es fákkal körülölelt, teljesen bekerített telken saját tóval, ami egyben otthona is lehet.?

A tó kb. 6000 nm-en terül el, tiszta vízzel amelyben fürödni, és horgászni is lehet.
Nem kell fárasztó utazással töltenie idejét, itt megtalálja saját kis Balatonját, kipihenheti mindennapi fáradalmait, élvezve a csodálatos lélekben és testben feltöltő természetet..Gyönyörű fák ölelésében lelhet erre a 185 nm-es ingatlanra rálelni, amely 3 irányból is a tó és virágos kert panorámájára néz.
 
Győrtől 5 km-re a keleti elkerülő út közelében Vámosszabadin /autópálya, Belváros, Audi, Bp. Bécs könnyen elérhető./ helyezkedik el.

HIGGYE EL, NEM TÚLZÁS!

A ház minőségi anyagokból 2006-ban színvonalasan megépített, a mai kor követelményeinek megfelelően, lakterülete 185 nm, tetőtér beépíthető. [...] Napfelkeltében, naplementében, holdfényben, a csillagok fényében élvezheti ezt a harmóniát a teraszról, madárcsicsergés közepette, reggelinél, vacsoránál,baráti vagy családi összejöveteleknél, amit ez az otthon nyújt. Nyugodtan teheti, hisz közvetlen közelben nincs szomszéd."
 

A hirdetést változtatás nélkül osztottuk meg. További fotók a ragyogó birtokról és az ingatlanról az alábbi linkre kattintva nyílik meg!
 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2018. január 6-ra, Vízkereszt napjára tűzte ki utódja megválasztását Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát

2018. január 6-ra, Vízkereszt napjára tűzte ki utódja megválasztását Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát
A választás eredményét a Pannonhalmi Főapátság akkor teheti majd közzé, amikor Rómából, a… Tovább olvasom