Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

Nyugodt stílusváltás szükséges

Győr - „Stílusváltással, erősebben kell kommunikálni a jövőben a liberális reformpolitikát" – hangzott el szerdán a népszavazási kampányt értékelő szabad demokrata sajtótájékoztatón.
A SZDSZ megyei választmánya a napokban tárgyalta a népszavazás helyi eredményeit, amelyet – az igenek és nemek arányát tekintve – elfogadhatónak ítéltek. Szentkuti Károly, a párt megyei elnöke hangsúlyozta: a politikai kommunikációban mindenképpen szükséges a stílusváltás, az alapos tájékoztatás. Az emberekkel jobban meg kell értetni a reformkérdéseket, így a jövőben például a több pénztáras törvénnyel kapcsolatos szakmai indoklásokat.

„Nem kétségbe kell esni, hanem újabb lehetőségeket próbálni, és egyeztetni az ellenzékkel is" – említette a liberális politikus.

A szerdai sajtótájékoztatón Mohos Péter önkormányzati képviselő, a párt városi elnöke a Győrött elért népszavazási eredményeket értékelte. Szerinte a megyeszékhelyen – a megyei adatokhoz viszonyítva – szép számmal támogatták „nem"-jeikkel a liberális reformpolitikát. Ez is mutatja, hogy Győrött nem „2 százalékos" párt az SZDSZ.

Olvasóink írták

  • 1. Kapuvári 2008. március 20. 14:06
    „Miért tulajdonítják maguknak az összes nem szavazatot a liberálisok?voltak abban szép számmal szoci szavazók!nem kér a nép a liberalizmusból, a csalásokból, a hazugságokból!nem kér abból,hogy egy szűk mag a maga álmodta világot akarja ráerőltetni az emberekre!nem kér a nem támogatott reformokból, nem kér a profitorientált demagógiából, nem kér abból a szennyből,amit horn gáborok,kókák,horváth ágnesek árasztanak kéretlenül a nyakunkba!nem kell ilyen párt,amelyik a koalíciós partnerét is megveti,lenézi,kineveti! a sikerben kapaszkodik belé, a kudarcban lökne rajta!a pénzt meg nem a kommunikációra kéne fordítani,hanem mondjuk az egészségügyre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első vizsgás motorkerékpár-szerelők

Győr - A Dunántúlon egyedülállóként két éve folyik motorkerékpárszerelő-képzés a győri Bercsényi… Tovább olvasom