Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Nyugdíjba vonul Papp András győri oktatási osztályvezető

Hálás vagyok azért, hogy nem kellett szánalmas helyzetből kérni egy menekülési útvonalat – mondta Papp András, a győri önkormányzat oktatási osztályának a vezetője, aki nyugdíjazását kérte.

"Az elmúlt hónapokban kénytelen voltam belátni, hogy a középiskolai igazgatói éveimre jellemző munkamánia és a napi 10-12 kávéval hígított 2-3 doboz cigaretta hatása nem feltétlenül múlik el nyomtalanul.

Igaz, hogy 10 éve letettem a cigit, és az élvezeti cikkek munkahelyi fogyasztását is minimálisra csökkentettem, de a szervezetem nem felejt. Sajnos szánalmas sántikálásom nem új típusú színpadi mozgásra utal, hanem egyre erősebben figyelmeztet egészségi problémáim növekedésére.

Papp András Fotó: Kisalföld archívum
Papp András Fotó: Kisalföld archívum


Átgondolva esélyeimet és lehetőségeimet – az elvárható önsajnálat állomásait bejárva - egészségi problémáimra hivatkozva nyugdíjazásomat kértem.

A tanév rendjére való tekintettel ennek kezdő időpontja 2011. szeptember elseje. Lesz. " - így köszön el Papp András a győri önkormányzat oktatási osztályának a vezetője.


Váratlanul ért bennünket Papp András osztályvezető lemondása, de indokait megértjük, hiszen az ember egészsége mindennél fontosabb – így kommentálta az osztályvezető nyugdíjazási kérelmét dr. Somogyi Tivadar, az oktatásért felelős alpolgármester.

Hangsúlyozta: az önkormányzat vezetői teljes mértékben elégedettek a munkájával, s köszönettel tartoznak neki azért, hogy a szervezeti átalakításokban, az Audi-iskola megteremtésében, a szakképzési reform előkészítésében és végrehajtásában irányító vezetőként szakszerűen közreműködött.

Az osztályvezető utódlásáról szólva az alpolgármester annyit mondott: korai erről beszélni, s mivel nem számítottak Papp András távozására, egyelőre jelöltjük sincs a posztjára.Olvasóink írták

  • 2. Ostoros 2011. augusztus 12. 11:14
    „Tisztelt dr.Somogyi Tivadar alpolgármester úr nyári szabadsága ősz óta tart? Azóta lebegtették Papp András távozását. Talán érdemesebb lett volna megfontoltabban, jobban előkészítve központosítani a győri iskolarendszert. Miért volt ez ennyire sürgős. Milyen érdekek vezethették?? Miket kellet még a jövőre nézve jól bebiztosítani, nehogy az utódnak bármilyen egyéb, esetleg más irányba mutató gondolata lehessen? Az önkormányzat átalakításával együtt szerényen elköszönhetett volna / de ez rá nem jellemző/.Nem kellet volna egészségét testi épségét is feláldoznia az oktatás oltárán. Szép nyugdíjas éveket kívánok!”
  • 1. odre 2011. augusztus 10. 23:44
    „Papp úr szavait olvasva egészségi állapota nem hirtelen romlott meg. Ilyen szempontból elegánsabb lett volna, ha a "főigazgatósági ügy" előtt kéri a nyugdíjaztatását, vagy még vár egy kicsit, hogy legalább látszólag felelősséget vállaljon érte, mint az oktatási osztály vezetője... akár beválik, akár nem...
    Mindenesetre jobbulást kívánok neki”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázat a Győr keleti elkerülő útra

Kiírták a pályázatot Győr keleti elkerülő út (M1 autópálya - 14. számú főút között) fejlesztéséhez. Tovább olvasom