Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Nyolcvanezerért adták el a kezdő prostituáltat

Százezer forintot kértek volna egy lányért, de a ˝vevő˝ 80 ezerre alkudta le, így kötöttek üzletet azok a férfiak, akiket kedden ítélt el jogerősen a Győri Ítélőtábla. A nő kitartója öt évet kapott.

Állami gondozott gyermekeit szerette volna magához venni az a segélyből élő nő, Sz. Brigitta, aki a jövedelemszerzésre nem látott más módot, mint az üzletszerű kéjelgést. Ezt közölte is 2007 őszén az akkor harmincnyolc éves Bálint Ferenccel, akinél segélye egy része fejében lakhatott a Zala megyei Petrikeresztúron. Itt sincs másképp: amire szükség van, arra vevő is akad, csak kellett hozzá egy összekötő, a harmincnégy éves Szabó Zoltán, aki pedig Zalaegerszegen Szép Péternek segített lányokat felhajtani.

A huszonhárom éves, rablásért, zsarolásért már büntetett férfi terve az volt, hogy nőket visz külföldre és ott kitartatja magát. A két szál összefutott, Bálint Ferenc százezerre taksálta Sz. Brigittát, de a vevő lealkudott az árból és 80 ezret ajánlott a kezdő prostituáltért. Még aznap az egyik nagy bevásárlóközpont előtt találkoztak, ott volt a két fél, az összekötő és maga az ˝áru˝, akiről döntöttek.

A huszonhárom éves, rablásért, zsarolásért már büntetett férfi terve az volt, hogy nőket visz külföldre és ott kitartatja magát.
A 80 ezer forintos vételár átadása után Szép Péter közölte a lánnyal, hogy indulnak Németországba, ott fognak lakni, a lány bordélyházba megy és a bevételt mindig átadja. A kitartónak azonban csalódnia kellett a haszonban, mert a nem egészen egy hét alatt összegyűlt 600 euró arra sem volt elég, hogy a Stuttgart mellett élő magyarok lakhatását kifizessék belőle a nyilvánosház tulajdonosának. A költséget így Szép Péter maga pótolta ki és hazautaztak.

Az elsőrendű vádlottat – akinek némi kábítószer tartásáért is felelni kell – emberkereskedelemért ítélték el, akárcsak Szabó Zoltánt és Bálint Ferencet. Szép Péter öt év börtönt kapott, védője a többi ügyvéddel együtt fellebbezett Zala megyében, mondván, hogy a bíróságnak nincs elég bizonyíték a kezében. A Győri Ítélőtábla tegnap helybenhagyta a büntetést, Szabó Zoltánt másfél év börtönre, a többszörös visszaeső Bálint Ferencet három és fél év fegyházra ítélte. Szép Péter még a tárgyalás utolsó perceiben is jelezte közbeszólásaival: nem érti, miért ítélték el. ˝Ki itt a sértett?˝ – kérdezte a bíróságot, mielőtt elvezették.

Olvasóink írták

 • 5. meir 2010. december 04. 22:21
  „4-es!
  nekem nem kell "sonderangebot"!!!
  nekem eleg a felesegem!!!”
 • 4. fortuna54 2010. december 02. 09:54
  „meir.Remélem te kapsz némi kedvezményt,a korodra nézve. Huncutkodunk vén betyár?”
 • 3. meir 2010. december 01. 18:23
  „AP press!!
  a palestin "futtatok" itt Nazareth,es Hevr´On,Gaza City,stb-stb sokkal olcsobban adjak-veszik a Magyar lanyokat!!
  egy-egy lanyert,ugy kb -(forintban)-,; 50-60ezret fizetve!!”
 • 2. Losba 2010. december 01. 15:54
  „tücskök”
 • 1. janika 2010. december 01. 10:30
  „Belefér az Viktor féle "egymillió munkahelybe".”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

8000 forintos csirkeszárny Győrben - fotóval

Győrben nem egészen egy kiló csirkeszárnyat közel 8000 forintért árultak a Kodály-Szigethy utca… Tovább olvasom