Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Nyolc új arc a kistérségi társulásban

Nyolc új taggal kezdte meg működését a Győri Kistérségi Társulás. Az elnök Borkai Zsolt, általános elnökhelyettese Herold Ádám péri településvezető lett.

A Győrrel együtt összesen 182 ezres lélekszámot és huszonhét települést magába foglaló kistérségi társulás az őszi önkormányzati választások utáni első, alakuló ülését tartotta kedden. Nyolc új tagja lett a társulásnak, ennyi tagtelepülésen választottak új polgármestert: a dunaszentpáli ifj. Szabó Károlyt, a győrladaméri Kettinger Jánost, a győrújfalui Nagy Imre Attilát, az ikrényi Németh Tamást, a koroncói Radicsné Kincses Máriát, a mezőörsi Farkasdi Károlyt, a nagyszentjánosi Friderics Cecília Feliczitászt és a véneki Kiss Tamást.

Polgármesterek – Nyolc új taggal kezdte meg működését a Győri Kistérségi Társulás. Fotó: B. A.
Polgármesterek – Nyolc új taggal kezdte meg működését a Győri Kistérségi Társulás. Fotó: B. A.

A társulás elnöke Borkai Zsolt győri polgármester maradt, általános elnökhelyettese Herold Ádám péri községvezető lett. A szociális ügyekért felelős elnökhelyettesnek Juhászné Árpási Irmát (Győrújbarát), a humán feladatokért felelős elnökhelyettesnek Király Pétert (Öttevény), a területfejlesztésért felelős elnökhelyettesnek Nagy Imre Attilát (Győr- újfalu) választották.

A pénzügyi bizottság elnöke Jutasi Kálmán (Rábapatona), az idegenforgalmi bizottságé Lendvai Ivánné (Kunsziget), az oktatási bizottságé Babos Attila (Dunaszeg) lett. Ugyancsak Babos Attilát választotta a társulás a Szigetköz–Felső-Duna Mente Térségi Fejlesztési Tanács delegáltjának.

Olvasóink írták

  • 1. Dragó 2010. november 01. 17:38
    „NSZJ Polgármester FÚJJJJ....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Számlaügy – Felvétel után feljelentés Pannonhalmán

Névtelen feljelentést küldött több hatóságnak egy levélíró Bagó Ferenc polgármesterrel szemben a korábban már hírül adott számlaüggyel kapcsolatban. Tovább olvasom