Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem január 21-én, szerdán délelőtt 10 órától délután fél négyig az egyetemi csarnokban tartja hagyományos nyitott kapuk továbbtanulási információs rendezvényét.
A Széchenyi István Egyetem hallgatói, oktatói, munkatársai harminc standon mutatják be az intézmény életét, értékeit. A győri egyetemi és főiskolai szakok mellett a végzős középiskolások és az érdeklődők megismerhetik a jelentkezési és a felvételi tudnivalókat, a tanulmányok informatikai hátterét, a levelező és távoktatási kurzusokat, a kollégiumokat, a szakkollégiumokat, valamint az idegen nyelvi képzés követelményeit.

Tájékozódhatnak a testnevelés és az élsport színtereiről, a hallgatói szervezetekről, az elnyerhető tanulmányi, szociális, alapítványi, céges és magánösztöndíjakról, a külföldi részképzésekről, a Practing gyakorlatorientált mérnökképzési programról, az egyetemi zenekarokat bemutató standokon is részletes információkat hallhatnak a résztvevők.

A tanulmányok hátterét, színhelyét adó Győr és térsége kulturális és gazdasági értékeinek bemutatása is szerepel a rendezvény programjában. A regisztrált érdeklődők óránkénti sorsolásain discmaneket és más értékes díjakat nyerhetnek.

További ösztönzésként az egyetem mindennapi tevékenységét sokoldalúan támogató, kiemelten közhasznú Universitas – Győr Kht. az intézmény nappali tagozatára, alap-, államilag finanszírozott képzésére az idei téli felvételi időszakban első helyen jelentkező, felvett és beiratkozott hallgatók között 2004 szeptemberében, a tanévnyitó ünnepségen három laptopot sorsol ki, amelyeket a nyertesek az egyetemi tanulmányaik során használhatnak.

A tíz legmagasabb pontszámmal bejutó, beiratkozott hallgató idén ősszel 50–50 ezer forint támogatással kezdheti meg tanulmányait. A felvételt nyert legtávolabbi lakóhelyű, beiratkozott tíz hallgató a lakóhelye és a Győr közötti közlekedés költségeihez az első évre havi ötezer forint támogatást kap.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikertelen postásrablásuk adta az ötletet

Ugyanaz a testvérpár érintett – egyikük elkövetőként – a 2002. márciusban egy győri… Tovább olvasom