Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a Széchenyi István Egyetemen

A karrierépítés szempontjait is megismerhetik az érdeklődők január 14-én, kedden reggel 8 órától.

A Széchenyi István Egyetem oktatási kínálatát, a tanulmányok színes hátterét, a munkaerőpiac motiváló hatásait, az intézményben megtervezhető életpályát, a karrierépítés szempontjait ismerhetik meg az érdeklődők január 14-én, kedden reggel 8 órától délután 2 óráig az intézmény Új Tudástér aulájában rendezendő hagyományos nyitott kapuk programján.

"A végzős, pályaválasztás előtt álló középiskolás diákok és az alapképzés után mesterszakon tovább tanuló fiatalok átfogó képet kaphatnak azokról a lehetőségekről és előnyökről, amelyeket a győri Széchenyi István Egyetemen folytatott tanulmányok, a széchenyis diploma alapoznak meg" – mondta Lengyel Dia, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke, a programok főkoordinátora. Az aulában az egyetem hallgatói és oktatói mutatják be a szakok jellegzetességeit, a tehetséggondozás műhelyeit, a sportlehetőségeket, a kollégiumokat, az idegen nyelvi képzéseket, a hallgatói élet színességét, az ösztöndíjakat, az egyetemi sport színtereit, a határon túli – különös tekintettel a felvidéki – magyarok győri továbbtanulási lehetőségeit. A tanulmányok helyszíne, Győr a kulturális, történelmi tradícióit, a dinamikus gazdaság jelenét és jövőjét mutatja be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Párbeszédre kérik Győr és környéke polgármestereit

Az erről szóló leveleket a megyei MSZP és az Együtt PM országgyűlési képviselőjelöltjei, Fábián György és Varga Márk adták postára Győrben. Tovább olvasom