Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a Széchenyi-egyetemen január 13-án

A győri Széchenyi-egyetem oktatási kínálatát, a tanulmányok színes hátterét, képzési követelményeit ismerhetik meg az érdeklődők január 13-án, kedden 8 órától 14 óráig.
Az egyetem oktatói és hallgatói mutatják be a szakok jellegzetességeit, a győri duális képzés értékeit, a sportlehetőségeket, a kollégiumokat, az idegen nyelvi képzést, a hallgatói élet színességét, az ösztöndíjakat, az esélyegyenlőséget, a határon túli – különös tekintettel a felvidéki - magyarok győri továbbtanulási lehetőségeit.

A tanulmányok helyszíne, Győr városa és a térség a gazdag kulturális, történelmi tradícióival és erős, a tanulmányokat motiváló gazdasági, munkaerő-piaci hatásaival jelenik meg.


Itt az alkalom, lehet ismerkedni a győri campusszal - fotó: Cseh Róbert
Itt az alkalom, lehet ismerkedni a győri campusszal - fotó: Cseh Róbert


A cél a sikeres jelentkezési stratégia kialakítása. "Arra törekszünk, hogy első helyen válasszák a jelentkezők a széchenyis mérnöki, informatikai, műszaki pedagógiai, jogi-igazgatási, közgazdasági, nemzetközi, zeneművészeti, egészségtudományi és szociális alap- és mesterképzéseket. Így juthatnak be a legbiztosabban a kiválasztott szakra" – mondta el a rendezvényt szervező Kommunikációs és Szolgáltató Központ vezetője, Májer Eszter Petra.

"A mi számunkra mindig az a legfontosabb, hogy hányan kapnak a végzéskor olyan versenyképes diplomát, mellyel szakmai karriert, biztos egzisztenciát, boldog, teljes életet alapozhatnak meg. Ennek alapja a versenyképes szakmai tudás" – fogalmazta meg dr. Földesi Péter rektor.

A program keretében egyetemi körsétákkal, laborlátogatásokkal, szaktájékoztató előadássokkal is segítik az érdeklődőket az informálódásban, a jó jelentkezési döntés meghozatalában. "A győri egyetem munkaerő-piaci beágyazottságát, tehetséggondozó programjait, elhelyezkedési adatsorait a szakok standjainál hallgatók ismertetik meg a résztvevőkkel" - tette hangsúlyossá a karrierépítés fontosságát Lengyel Diána, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke, a programok koordinátora.

A széchenyis frissdiplomások fele már a diploma védésekor állásban van, s a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai szerint 94%-uk fél éven belül szakmájában, a karrierépítés sokféle lehetőségével helyezkedik el. Részletes program: http://felveteli.sze.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így énekelt és bulizott a Modern Talkingos Thomas Anders Győrben - fotók!

Péntek este Thomas Anders és bandája nosztalgiázott az Audi Arénában. Ön szerette a Modern… Tovább olvasom