Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a győri Széchenyi-egyetemen - részletes program

2013. január 8-án, kedden a győri Széchenyi István Egyetem Nyitott Kapuk rendezvényre várja a térség végzős középiskolásait, a továbbtanulást választó fiatalokat, s a résztvevők betekinthetnek az egyetemi életbe - tájékoztatott Májer Eszter Petra, a rendezvény főszervezője, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke.

Az Új Tudástér aulájában felállított standoknál 8  órától 14 óráig az Egyetem hallgatói és oktatói adnak széles körű felvilágosítást a tanulmányokról, annak költségeiről, az oktatásról, az egyetemi életről, a megpályázható bel- és külföldi ösztöndíjakról, a hallgatói rendezvényekről.

9 órától szakmai előadásokon, laborlátogatáson, egyetemi körsétán ismerkedhetnek a fiatalok a győri egyetem oktatási hátterével, szolgáltatásaival, a karrierépítés konkrét adataival.

A nyitott kapuk jelentkezést segítő tájékoztató programon a résztvevők részletesen tájékozódhatnak a felvételi követelményekről, a képzés folyamatáról, a diploma megszerzése utáni elhelyezkedési lehetőségekről.

"Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, hiszen Győrben tanulni jó!" - fogalmazta meg az esemény egyik házigazdája, Litresics László, aki a felvidéki Somorjáról jött a Széchenyi István Egyetemre, s a közszolgálati szakon tanul.

A részletes programot ide kattintva tekinthetik meg!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztújítás a Győr-Moson-Sopron megyei Jobbikban

Megtörtént a tisztújítás a Győr-Moson-Sopron megyei Jobbikban. A küldöttek a megyei elnök mellett… Tovább olvasom