Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Nyitott kapuk

Győr - A Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ (Péterfy Sándor u. 2.) nyílt tanítási órát tart január 20-án, kedden 8 órától a leendő első osztályosoknak. Érdeklődni az 510-172-es és az 510-170-es telefonszámokon lehet.
Győr - A Móricz Zsigmond Általános Iskola (Vajda J. u. 25.) szeretettel várja a jövő évi elsősöket és szüleiket hétfőn délután fél 5 órára a hagyományos sulihívogató programjaira.

Győr» A Váci Mihály Általános Iskolában január 20-án, kedden délután fél 4 órától nyílt tanítási nap lesz a leendő elsősöknek és szüleiknek. Az érdeklődők tanítási óra keretében tekinthetnek be az iskola tevékenységébe.


Győr - A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar nyitott kapuk napja programján január 24-én, szombaton délelőtt 10 órától a Liszt Ferenc utca 17. szám alatti épületben általános tájékoztatót tart, majd az intézmény alapszakjairól (andragógia, gyógypedagógia, rekreációszervezés és egészségfejlesztés, szociálpedagógia, tanító, turizmus-vendéglátás), a mesterképzésről (emberierőforrás-tanácsadó), valamint a felsőfokú szakképzésekről (idegenforgalmi szakmenedzser, vendéglátó szakmenedzser) kaphatnak bővebb információt az érdeklődők. A nap hátralévő részében hallgatókkal, oktatókkal beszélgethetnek a jelenlévők, betekintést nyerhetnek a kar mindennapjaiba.


Megemlékezés

Győr - A Horthy Miklós Történelmi Társaság nyilvános megemlékezést tart kedden este 5 órakor a 66 évvel ezelőtt meghalt hőseinkről a Petőfi Sándor Művelődési Házban.


„Beszél a táj"

Győr - Eigner Emil művész-tanár „Beszél a táj" című kiállítását hétfőn este fél 6 órakor nyitják meg a Bezerédj-kastély galériájában.

A termékdíj-szabályozásról

Győr - A megyei kereskedelmi és iparkamara január 20-án, kedden délután 2 órakor a termékdíj-szabályozás aktuális kérdéseiről tart átfogó konferenciát.

Olvasóink írták

  • 1. Judytka 2009. január 18. 17:49
    „A Péterfy egy nagyon jó suli,mindenkinek merem ajánlani!!A lányom oda jár...igaz,ő már gimnazista.Ebben az iskolában még van erkölcsi nevelés..is.Igazi családias hangulat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszázmilliót nyert Gönyű pályázatokon

Gönyű - Iskolafelújításra, csatornázásra, s többek között gondnoki busz vásárlására, illegális… Tovább olvasom