Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Nyit a nyúli Nyuszi Bölcsőde

Szeptemberben nyitja meg kapuit a Nyuszi Bölcsőde, amelynek megépítését a születések száma és az előzetes felmérés indokolta Nyúlon. A friss illatú épületben még mindig akad hely a bölcsődés korú gyermekek számára.


Színes és gömbölyded, mint egy mesepalota, ez is volt a szándéka az építőnek, aki a legkisebbek fejével próbált meg gondolkodni, amikor nekilátott a Nyuszi Bölcsődének.

Mint arról többször beszámoltunk, több mint 100 millió forintból épült meg az intézmény otthona, 75 milliós uniós támogatással.

Az önrésszel kiegészült költségekből már a kiegészítő játékok nagy részét is megvették, kész az udvar, a kerti játszótér, sok színes készségfejlesztő eszközzel, az EU-szabványoknak és persze a kicsik vágyainak megfelelően.
Sümeginé Balogh Barbara intézményvezető körbevezetett minket az épületben, s amit mindenképpen elmondhatunk, hogy itt a fehérre meszelt fal ismeretlen.

A két tágas, egybenyitható csoportszoba mellett sok a kiegészítő helyiség a szárítótól a fogadótereken át a személyzeti szobákig.

Van sószoba is, a melegvíz-ellátást napkollektorok segítik, s külön figyelmet érdemel a helyiségbe felülről juttatott természetes fény, ami elsőre lámpavilágítás benyomását kelti.

Tágas a terasz, kellemesebb időben kint is alhatnak a gyerekek, ezt szolgálja a behúzható tető.

Olvasóink írták

  • 1. chihiro 2011. szeptember 27. 06:17
    „követendő példa!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szállóvendég, álló vendég Győrben

Győri olvasónk arra kért, járjunk utána, mennyi parkolót használhat a győri Klastrom Hotel, mivel a parkolás – különösen a vízi színpad felállításával – egyébként is igen problémás a történelmi belvárosban. Tovább olvasom