Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Nyilvános próbafelvételi

A Széchenyi István Egyetem Jog- és Gazdaságtudományi Karának Állam- és Jogtudományi Intézetében hét éve működő egyetemi előkészítő szervezet, a DFT-Győr ismét regionális nyilvános próbafelvételit rendez a jogi karokra, az államigazgatási és rendőrtiszti főiskolákra, valamint a gazdasági karokra felvételizők számára.
A térítésmentes program célja, hogy a diákok lemérhessék felkészültségi szintjüket hat hónappal a valódi felvételi vizsga előtt. Lehetőséget nyújt a tizenegyedikes diákoknak is, hogy eddigi tanulmányaiknak megfelelő tesztsoron mérjék fel tudásszintjüket.
A próbafelvételi tesztsorok az elmúlt évek felvételi feladatsorainak, valamint a felvételiket javító és a teszteket összeállító tanárok javaslatainak figyelembevételével készültek, típuskérdéseik az „éles" felvételi feladatait mintázzák.
A próbafelvételi helyszíne a győri Széchenyi István Egyetem, időpontja február 8., szombat. Délelőtt kilenc órakor a magyar nyelv és irodalom, délután kettő órakor a történelem próbafelvételi kezdődik. Előzetesen jelentkezni a 20/330-7127-es telefonszámon kell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szóbeszéd alaptalan

– Az ok és az okozat felcserélése tévedésekhez vezethet – figyelmeztet a katolikus győri… Tovább olvasom