Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Nyilvános gépkocsi árverést tart a megyei rendőr-főkapitányság

Nyilvános árverésen értékesíti a rendőrség a tulajdonában lévő, használatból kivont gépjárműveit május 28-án.A gépjárművek egyben, flottában kerülnek árverésre.

A flotta kikiáltási ára : 1.370.000,-

Márka, típus, évjárat, kikiáltási árak itt >>

Az árverés közjegyző jelenlétében, 2013. május 28-án 10 órai kezdettel a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság III. számú objektumában (Győr, Szövetség u. 17. - volt Határőr Laktanya) kerül megrendezésre. Az értékesítés licit útján történik. Az árverésen résztvevő és vásárlási szándékát megerősítő személyek árverési biztosítékot köteles fizetni, melynek összege a gépjármű flotta kikiáltási árának 5%-a, azaz 68.500,- Ft.

Amennyiben a flottában történő árverési értékesítés sikertelen, akkor azt követően közvetlenül végrehajtásra kerül a gépjárművek egyenkénti nyílt árverése, a fenti egyenkénti kikiáltási árral és árverési biztosítékkal.


Jelentkezés feltételei:

- Árverésen részt venni és vételi ajánlatot tenni személyesen vagy meghatalmazott útján lehet. A meghatalmazást közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni.

- Az árverésen - az egyéb feltételeknek való megfelelés esetén - az vehet részt, aki a fenti módon az árverési biztosítékot letétbe helyezte.

Az árverés menete:

•Feliratkozás, adatrögzítés után sorszám kiadása, árverési biztosíték letétbe helyezése

•a licit nyertese kap egy csekket, melyet a postán kell befizetnie,

•a licit során vételi lehetőséget nem nyerők részére az árverési biztosíték visszafizetése.

•A nyertesnek, a befizetés után a csekkszelvénnyel kell megjelennie a Főkapitányság Győr Szent Imre út 2-4. szám alatti objektumában az iratok és az árverési biztosíték átvétele miatt, az árverés napján 1530-ig, vagy másnap 830-1530-ig.

•Az új tulajdonos gondoskodik a gépjárművek 2013. május 31-én 1000 óráig történő elszállításról, ellenkező esetben vállalja a 30.000,-Ft+ÁFA /nap tárolási díj megfizetését.Az árveréssel kapcsolatban további információ a 06-30-49-49-955-ös mobilszámon, illetve személyesen a megtekintés időszakában kérhető.

Az értékesítésre kerülő gépjárművek 2013. május 27-én 9.00 - 11.30 óra közötti időben tekinthetők meg az árverés jelzett helyszínén

Olvasóink írták

 • 5. zsoli 2013. május 07. 17:04
  „Az nem jut eszébe egyik rendőrségi vezetőnek sem, hogy (akármilyen állapotban is vannak a járművek) először belső körökben tartsanak egy árverést, hátha valamelyik családos dolgozó még tudná, és szeretné használni valamelyik személyautót. (persze trafi nélkül :-) ) Gondolom ez az eljárás valahol valami rendeletben le van írva. Sajnálatos, ugyanis ilyenkor menetrendszerűen megjelennek a hiénák, a kereskedők, akik felverik az árakat, és onnantól már csak nekik éri meg.”
 • 4. HarconaMarcos 2013. május 07. 14:08
  „Hát, ha adnák vele a trafit, és saját zsebre vigyázhatnám a kint felejtett 30-as, vagy a(z eltüntetett) 70-es táblákat, akkor én szívesen megvenném -akár sárga csekken- az egészet.”
 • 3. zsi-ci 2013. május 07. 10:47
  „majd valamelyik trafikos megveszi.....”
 • 2. oPTiKa 2013. május 07. 10:18
  „Ezeket csak két ember hajtotta: boldog és boldogtalan...
  Talán alkatrésznek jók lehetnek.

  Amúgy ki az a *******, aki egy millió forint feletti összeget postai csekken akar befizettetni??”
 • 1. ekkenekepen 2013. május 07. 08:49
  „kutya <moderálva> nem ér egyik se, az autómentőben van fantázia, azt annyi”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az idei Shell Eco-marathonra új autót építettek a győri egyetemisták

Évről évre több száz egyetemista érkezik szerte Európából a Shell Eco-marathon Europe-ra. A győri egyetemisták korábban kétszer is megnyerték a versenyt. Tovább olvasom