Kisalföld logö

2017. 04. 29. szombat - Péter 4°C | 14°C Még több cikk.

Nyilvános és parázs vita a győri képviselőjelöltekkel - videó

A kisalfold.hu élőképpel, hanggal közvetítette azt a nyilvános vitát, melyen öt győri képviselőjelölt vett részt a Széchenyi téren. Fábián György (Kormányváltók) és Fodor Roland (Jobbik) több éles szócsatát vívott.

16.40


A kisalfold.hu élőképpel, hanggal közvetítette azt a nyilvános vitát, melyet Fábián György, az 1-es győri körzet baloldali jelöltje szervezett a Széchenyi térre.

A vita véget ért, de videón visszanézhetik, ha lemaradtak róla.


Video streaming by Ustream


16.11

A képviselőjelöltek egymást "bombázzák" kérdéseikkel, a kérdezz-felelek egész érdekes vitahelyzeteket szül. Érdemes tehát az élőképre, hangra kattintani!

15.54

Fodor Roland kérdése a vitapartnerekhez: "mit tennének képviselőjelölt társaim a devizahitelesek megsegítése érdekében?"

15.44

Az ország hitelhelyzetéről és a paksi bővítésről vitáznak ezekben a percekben a jelöltek.

15.27

Remetei Tamás, a JESZ képviselőjelöltje azt hangsúlyozta ötperces beszédében, hogy a mezőgazdaság oligarcháktól való megtisztítását, az élelmiszerek egészséges, megbízható előállítását kulcskérdésnek látja. Remetei Tamás "sajnálatosnak tartja, hogy Simon Róbert Balázs alpolgármester nem vállalta a vitát. Ha nyer, akkor hogyan fog engem is képviselni a Parlamentben, ha nem ismeri meg a véleményemet?".

Madarász Zsuzsanna a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet. Az LMP jelöltje szerint "ez a kérdés a folyók városában huszadrangú".

Fodor Roland, a Jobbik jelöltje elmondta: "ahhoz a generációhoz tartozom, akinek külföldre kellett mennie, mert a bal- és jobboldal olyan árkokat teremtet, mely mind gazdasági, mind társadalmi szempontból mélybe rántotta ezt az országot. Ezen a helyzeten csak a Jobbik tud változtatni".

Takács András a minőségi orvosi ellátás mellett tette le voksát, valamint elismételte a Szociáldemokraták szlogenjét: "nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás". Mit tehetnénk ehhez hozzá? Éljen Nagy Feró!

Fábián György (MSZP, EGYÜTT, DK, PM, MLP) örömét fejezte ki, hogy összejött a vita, "mivel ilyenre még nem volt példa Győr történetében". Fábián György szerint mind a négy jelölt mondandójában talált szimpatikus elemet, igaz, azt nem értette, hogyha külföldön dolgozott Fodor Roland, akkor miért hozta magával az elszámoltatás, a gyűlölet politikáját? "Gyaníthatóan nem Albániában töltött hosszabb-rövidebb időt" - zárta szavait az öt baloldali párt jelöltje.   

15.12

Összesen öt képviselőjelölt érkezett meg a 1-es győri körzetből a Széchenyi térre: Fábián György (MSZP, EGYÜTT, DK, PM, MLP), Fodor Roland (Jobbik), Madarász Zsuzsanna (LMP), Remetei Tamás (JESZ). Takács András (Szociáldemokraták) ugyan a 2-es körzetben indul, de a többi jelölt beleegyezett, hogy résztvehessen a vitán.


Fotó: Cseh Róbert.
Fotó: Cseh Róbert.11.57


Orbán Viktor győri nagygyűlése végett a korábban szintén csütörtökre meghirdetett győri képviselőjelöltek vitáját a szervező, Fábián György áttette szerda délutánra.

Minderről a baloldali jelölt "Győri Gyufalevelek" című blogjában számolt be.

A kisalfold.hu a győri országgyűlési képviselőjelöltek vitáját szerdán 15 órától élőképpel, hanggal közvetíti a Széchenyi térről. Orbán Viktor választási nagygyűlését csütörtökön 16.30-tól szintén élőben tekinthetik meg portálunkon.   

Előzetes

Április 3-án, délután három órára hívja vitára az érintetteket Fábián György, a kormányváltó erő országgyűlési képviselőjelöltje a győri Széchenyi téren.

Fábián György, a kormányváltó erő országgyűlési képviselőjelöltjének vitára hívó levele:

˝Kedves Országgyűlési Képviselőjelölt!

Demokráciában a választás elengedhetetlen feltétele a jelöltek közötti vita.

Ezt gondolom, Ön is így gondolja. Ezért is hívom meg egy nyilvános vitára a Győr 1. számú választói körzetében induló és már regisztrált, nem visszalépett jelölteket egy nyilvános vitára.

A vita helyszíne: Győr, Széchenyi tér.
A vita időpontja: 2014. április 3. 15:00
A vita technikai lebonyolításához szükséges hangosításról gondoskodom.

A vita menete: 5-5 percben a helyszíni sorsolás sorrendjében minden jelölt elmondhatja gondolatait.

Ezután 2 perces hozzászólások következnek azokhoz a kérdésekhez, melyeket a jelöltek hoznak magukkal. Minden jelölt 3 kérdést fogalmazhat meg, melyre Ő maga és a többiek is válaszolhatnak 2-2 percben. A hozzászólások sorrendjét szintén sorsolás határozza meg.

A vita zárásaként minden jelöltnek módja van 1-1 percben kifejteni véleményét.

Kedves Képviselőjelölt társam! A vitára, kérlek, hozz magaddal munkatársakat, akik a sajtó számára hang- és kép felvételt készíthetnek arról, mi hiszünk a demokráciában, és abban, hogy viták nélkül nem lehet normális országot elképzelni. Mert a konszenzust, az új kiegyezéseket vitáknak kell megelőzniük!

Nem kell, hogy visszajelezz a vitára, én kérdéseimmel és a Neked szánt válaszaimmal ott várlak a Széchenyi téren! (Esőhelyszín: MSZP Székház, 9023 Győr, Herman O. u. 22.)˝

Nyitóképünk illusztráció! 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Babakocsiba rejtve akart ruhákat lopni egy győri üzletből

Vádemelési javaslattal zárta a rendőrség a férfi ügyét. Tovább olvasom