Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Nyílt nap a Móra-iskola alsó tagozatán

December 15-én, szerdán bemutatkozik a Móra Ferenc Általános és Középiskola alsó tagozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek.

Délelőtt, 8-tól 11 óráig bemutató órákra várják az érdeklődőket, akik betekinthetnek a második osztályosok magyar- és matematikaóráiba, ugyancsak látogathatók az emelt szintű képzés keretében tartott rajz-, angol- és úszásórák is.

Hogy a kisgyermekes szülők is nyugodtan részt vehessenek a 17 órakor kezdődő tájékoztatón, ez idő alatt a kicsiknek játszóházat szerveznek a tanító nénik. A leendő iskolásoknak a megújult Móra-móka című kifestő-foglalkoztató füzettel kedveskednek a pedagógusok. A szülőket pedig képekkel is illusztrált informatív előadásokon tájékoztatják a kínált képzési lehetőségekről.

A Móra Ferenc Általános és Középiskola a 2011/2012. tanévben sokféle lehetőséget kínál a leendő első osztályosoknak. Folytatódik emelt óraszámmal továbbra is az élsportolói képzés és a rajz és vizuális kultúra tanítása; immár több éves hagyományra tekint vissza – a Győrben elsőként alkalmazott – guruló tanrendű képzés, melyet általános tantervvel működtet az iskola.

Nyílt nap a Mórs iskola alsó tagozatán


A Móra-iskola jövőre is meghirdeti az idegen nyelvi orientáltságú első osztályt, angol és német nyelvből. A csoportbontásban és kezdetben játékos formában megvalósított nyelvoktatás a felső tagozaton is folytatódik, célja, hogy már a hatodik osztályban elérhető legyen az alapfokú nyelvvizsgának megfelelő tudás, melynek gyakorlati alkalmazását külföldi iskolákkal szervezett cserekapcsolatok fogják biztosítani.

Újdonság a csoportfoglalkozások keretében tartott képzés informatikából és logikából. Akik ezt a formát választják, matematikai gondolkodásukat, logikai képességüket fejleszthetik; már a második félévtől informatikaoktatást is kapnak, és igen hamar válnak tudatos számítógép-használókká.

A Móra Ferenc Általános és Középiskola szeretettel vár minden kedves érdeklődő szülőt és gyermeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matematikai-logikai verseny

Mintegy 1400-an jelentkeztek a második, harmadik és negyedik évfolyamos tanulók közül a 16.… Tovább olvasom