Kisalföld logö

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Nyertesek! Két szerencsés Olvasónk trükközhet megyénk két legtehetségesebb bűvészével!

A kisalfold.hu két szerencsés Olvasója hamarosan találkozhat megyénk két kirobbanó formában lévő bűvészével, Juhász Marcellal és Kiss Balázzsal.

Hétfő, 9.22

Játékunk során következő két Olvasónknak kedvezett a szerencse, Bella Dórának és Fűzfa Ambrusnak

Korábban

A kisalfold.hu egy asztalhoz ültette a két kirobbanó formában lévő megyei bűvészt, hogy pár percre elvarázsolják Olvasóinkat! Sőt, még nyerhetnek is egy trükkös órát velük!

Első helyezést ért el, Arany Varázspálca-díjat kapott Juhász Marcell műsorával a legutóbbi Joker Magic Day versenyen. A 20 éves győri fiatalembernek általános iskolás kora óta szenvedélye a bűvészkedés.

A kapuvári Kiss Balázst már ismerhetik a kisalfold.hu olvasói, a vele készített korábbi videós riportot ide kattintva tekinthetik meg.


Juhász Marcell és Kiss Balázs nem csak kártyatrükkökben erős! Kép: Cseh Róbert
Juhász Marcell és Kiss Balázs nem csak kártyatrükkökben erős! Kép: Cseh Róbert


Hogyan került a letépett kártyacsücsök kólás üveg kupakjába?

Balázs rövid svédországi kitérő után szintén nem távozott üres kézzel az idei Joker Magic Dayről: ezüst Varázspálcát vihetett haza. A kisalfold.hu most egy asztalhoz ültette a két kirobbanó formában lévő megyei bűvészt, hogy pár percre elvarázsolják Olvasóinkat!


Videók: Cseh Róbert


A teljesség igénye nélkül videónkból kiderül: hogyan hajlott meg egy iksszel megjelölt 10 forintos érme a kisalfold.hu újságírójának kezében, vagy hogyan került letépett kártyacsücsök kólás üveg kupakjába? Jó szórakozást Olvasóinknak!

Szeretne bűvésztrükköket tanulni Balázstól és Marcelltól? Akkor játsszon velünk és nyerje meg a nem mindennapi lehetőséget!

Juhász Marcell és Kiss Balázs vállalták, hogy a kisalfold.hu egy-egy Olvasóját elkalauzolják a bűvészet világába. A két fiatal bűvész egy órán keresztül könnyen elsajátítható trükköket fog ingyen tanítani két szerencsés nyertesünknek.

Amellett, hogy élménynek sem lesz utolsó a bűvészóra, utána Önök is elkápráztathatják családjukat és barátaikat egy-egy trükkel!

Ehhez a következő kérdésre kell jól válaszolniuk: Melyik világhírű magyar bűvész elhíresült szállóigéje volt a "Vigyázat, csalok!"?

a. Harry Houdini

b. Rodolfo

c. Ungár Anikó

A helyes megfejtéseket az online@kisalfold.hu e-mail címre várjuk. Kérjük, a levél tárgyába írják be: bűvészet. A két szerencsés nyertest pénteken hirdetjük ki ugyanebben a cikkben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahhoz képest, hogy a Nyugat szélén vagyunk: kettes alá a térség útjaira!

A legfrissebb adatok szerint továbbra is Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében a legrosszabbak az utak az egész országban. Tovább olvasom