Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Nyárnyitó előkészületek a Győr-Szolnál

Az áradásokat követően, a veszélyhelyzet elmúltával visszatér az élet a rendes kerékvágásba.
Nincs ez másképpen a GYŐR-SZOL Zrt-nél sem, ahol a városüzemeltetési üzletág koordinálásban javában zajlik a városi közterületek szépítése. A feladat különösen aktuális, hiszen a vakáció kezdete egyben a nyárnyitó rendezvények időszaka is.

A városi virágágyak beültetése már korábban befejeződött, napjainkban közel kilencvenezer darab egynyári virág díszlik a városi parkokban. Szerdán a szolgáltató befejezte a virágládák, virágoszlopok és kerámiaedények kihelyezését, így a növénydíszítéssel immár a belvárosi sétálóutcákban és a Szent István út mentén is találkozhatunk.

A jó idő magával hozza, hogy többet tartózkodunk a szabadban. A GYŐR-SZOL Zrt. csütörtökön kora estétől kezdődően szúnyoggyérítést hajtott végre. Ezúttal a vizes élőhelyeken és a rendezvények helyszínein volt beavatkozás.

Olvasóink írták

  • 1. kerteszmaria 2013. június 18. 16:46
    „Már ahol szép a környezet. Minden fűnyírás után a társasházak bejárati járdái vastagon tele vannak fűvel. A lakók hordják be a lépcsőházakba. Mióta nem gyűjtik össze a füvet, akkor pedig a szél hordja be. Mikor betelefonáltunk, hogy mit hagynak maguk után az volt a válasz "télen a havat is nekünk kell eltakarítani a járdánkról".A József A. lakótelepen évek
    óta nem képesek utcai szemeteseket kihelyezni, 1 papír zsebkendőt sem lehet sehova beledobni. A lakótelep a "senki
    földje".”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hentesáruval megpakolt táskát loptak Győrben - felismeri őket?

Egy férfit és egy nőt gyanúsítanak a táska ellopásával. Tovább olvasom