Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Nyaralásból halálos rémálom

A fiatal győri pár álmában sem gondolta volna, hogy a karácsonyi ajándék utazás halálos tragédiával végződik.

A fiatal győri pár karácsonyi ajándékul kapta az egyiptomi utat. Álmukban sem hitték volna, hogy a mesébe illő téli nyaralás tragédiával végződik: a hat hónapos áldott állapotban lévő feleség elveszti a párját, leendő gyermeke édesapját.

A paradicsomi nyaralás tragédiába fulladt

A szemtanúk elmondása szerint a pillanat törtrésze alatt történt minden: a 29 éves fiatalember a hotel medencéjében egy baráti társasággal labdázott és fürdött. Valószínűleg elfáradhatott, ezért kiszállt a vízből és a teraszon lévő napozóágyba huppant. Többen csak azt látták, hogy a férfi szemei kikerekednek és fennakadnak, majd a testszíne a rózsaszínből lilára vált.

 

 

Nem volt szívbeteg

K. Kornéllal feltehetően hátsó fali szívinfarktus végzett, a férfin már sem a helyszínen, sem a szállodában nem tudtak segíteni az orvosok. Az ismerősök, a barátok még mindig nem hiszik, ami történt: Kornélnak csak a holttestét szállíthatták haza. Felesége azóta is sokkos állapotban van, hiszen gyermekkori szerelmétől, leendő gyermeke apjától még csak el sem búcsúzhatott. A fiatal pár két éve építkezett, abdai otthonukba nemrég költöztek. Úgy gondolták, gyermekük megszületése előtt szűk családi körben nyaralnak a télben, ezért is örültek annyira a karácsonyi ajándékként kapott egzotikus útnak. Senki nem gondolt a mérhetetlen gyászra, arra a bánatra, amely azóta is kíséri őket.

Az ilyen és az ehhez hasonló rendkívüli haláleset kapcsán a nagykövetség bevonásával mindent a család által megbízott temetkezési cég intéz, a hozzátartozónak azon kívül, hogy a biztosításról szóló papírokat átadja az utazási iroda képviselőjének, illetve a nagykövetség munkatársának, nincs egyéb teendője. A holttestet többnyire leforrasztott fémkoporsóban szállítják haza Magyarországra, aminek a költsége ilyen nagy távolságról többnyire meghaladhatja az egymillió forintot, ám ezt az összeget a biztosító állja.

„Kedves, megbízható fiú volt"

A hirtelen haláleset mindenkit megrázott, talán ezért nem nyilatkozott sem az egyiptomban nyaraló csoport fiatal idegenvezetője, sem a fiú egyik legjobb barátja, aki éppen a Szabadhegyen élő szülőkhöz tartott. A ház egyik lakója viszont elmondta, hogy rendkívül készséges, jóindulatú fiatalembert vesztett el a ház, aki a szemük láttára nőtt fel és vált érett férfivá. Sokat dolgozott, mire felépült a házuk, ezért is sajnálja, hogy azt alig élvezhette.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenöt árvát fogadott örökbe Győr

Az ingyenes jótékonysági koncerten 570 millió forint gyűlt össze a győriek adakozásából. Tovább olvasom