Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Nyakon szúrta a pultosnőt Győrben és megkéselt még két embert

Vádat emeltek az 53 éves férfi ellen, előzetesben várja a bírósági tárgyalást. Megrázó részletek a vádiratban.

Az 53 éves elkövető 2014 szeptemberében az egyik győri sörözőben vitába keveredett, majd dulakodni kezdett a vendégekkel és a személyzettel azért, mert ittas állapota miatt már nem szolgálták ki őt.

Távozását követően a sörözőbe két késsel tért vissza, amivel a helyszínen három sértettet is megszurkált.

˝A férfi a vendéglőben nem tudta elfogadni, hogy nem szolgálják ki, ezért az ott tartózkodó vendégeket kérte meg, hogy rendeljenek számára italt, valamint cigarettát kért. Miután kérései nem teljesültek, beleivott az egyik vendég poharába, ami miatt vita és dulakodás bontakozott ki kettejük között, majd a vádlott távozott a sörözőből.

A férfi előzetesben várja a bírósági tárgyalást.
A férfi előzetesben várja a bírósági tárgyalást.

Távozását követően néhány órával a vádlott - még mindig indulatos állapotban - úgy tért vissza a vendéglőbe, hogy két kést vett magához.

A söröző teraszára érve a férfi mindkét kezében kést tartva „megöllek benneteket" felkiáltással, a -további rendelésben nem segítő - egyik férfihoz lépett és őt megszurkálta a hasán, a jobb karján és a fején.

A riadalomra a teraszra érkező felszolgáló rögtön a vádlottat kérdezte, hogy mit csinál, miért nem bír magával, mire a vádlott megfordult, szembenézett vele és figyelmeztetés nélkül nyakon szúrta a 33 éves nőt.

A felfordulást hallva a teraszra érkezett a felszolgáló élettársa is és csak azt látta, hogy az elkövető távozni próbál. Utána ment – ő sem tudta, hogy kés van a vádlottnál – megszólította, mire a vádlott mellkason szúrta. A vérző, hátráló sértettet a vádlott a késekkel a kezeiben tovább támadta, azonban a sértettnek egy székkel sikerült kiütnie a kezeiből a késeket˝ - részletezi a történteket a vádirat.

A sérültek szerencsére felépültek: az italozó helyen tartózkodó vendég 8 napon belül gyógyuló vágott sebzéseket, a felszolgáló 30 nap gyógytartalmú szúrt gége- és légcsősérülést, míg a segítségére siető élettársa mellkasfalának 8 nap alatt gyógyuló szúrt sérülését szenvedte el.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a vádlottal szemben, aki előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött a Lajta úton Győrben - hűtővíz folyt a burkolatra - fotók

Baleset történt Győrben csütörtök dél körül, egy Seat és egy Honda ütközött a Lajta úton. Tovább olvasom