Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Nyakon csípték a késsel hadonászó bolti rablót Győrben, már előzetesbe is került - videó

A férfi egy késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel a bolt munkatársát. Beismerte a tettét, 5-10 évet is kaphat.
A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki február 7-én az esti órákban késsel kirabolt egy győri üzletet.

A gyanúsított beismerte a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének elkövetését, a terhére rótt bűncselekmény 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. 

A határozat indokolása tartalmazza, hogy a gyanúsított vonatkozásában fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, az eljárási cselekményeknél való jelenléte pedig enyhébb kényszerintézkedéssel nem biztosítható, mert a gyanúsított albérletben lakik, nehézkes anyagi körülmények között él, és a környéken családi vagy rokoni kapcsolata nincs, ezért a házi őrizet elrendelésére a bíróság nem látott lehetőséget. A gyanúsított előzetes letartóztatását indokolja továbbá a terhére rótt bűncselekmény jellege és annak jelentős tárgyi súlya is.

A döntés jogerős. 


Korábban írtuk


A győri rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy felfegyverkezve rabolt ki egy belvárosi üzletet.
A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat a 20 éves L. Patrik ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított február 7-én 19 óra 35 perc és 19 óra 45 perc között egy késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel egy győri üzlet eladóját, majd a kassza tartalmával távozott.
A rendőrség fotója

A rendőrök a nyomozás során begyűjtött adatok alapján azonosították L. Patrikot, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók február 14-én győri lakásán elfogták a férfit és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség videója
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bringásokat ellenőriztek a rendőrök Győrben - fotók

Bringásokat ellenőriztek a rendőrök Győrben - fotók
A baleset-megelőzési tanácsok mellé láthatósági mellényt, kerékpár lámpát, fényvisszaverő karkötőt… Tovább olvasom