Kisalföld logö

2018. 10. 16. kedd - Gál 11°C | 21°C Még több cikk.

November 17-én ül össze ismét a megyei közgyűlés Győrben

A megyei képviselők november 17-én, pénteken délelőtt, a megszokott időpontban, 10.00 órakor kezdik meg ülésüke.
A megyei képviselők november 17-én, pénteken délelőtt, a megszokott időpontban, 10.00 órakor kezdik meg ülésüket a Megyei Önkormányzati Hivatal (Győr, Városház tér 3. ) II. emeleti tanácstermében.
 
Elsőként „A megyében működő területi nemzetiségi önkormányzatok tevékenysége" című napirendet közmeghallgatás keretében tárgyalja a közgyűlés. E napirendi ponttal kapcsolatban a választópolgár felszólalhat.
 
Tájékoztató kerül a képviselők elé a turizmus helyzete Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugat-Dunántúlon címmel, majd tárgyalják a „Győr-Moson-Sopron Megyei Területrendezési Terv felülvizsgálatának előkészítése" című témát, illetve a megyei önkormányzat 2018. évi belső ellenőrzési tervét is. További napirendként alapítványi támogatásáról is döntenek, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a Rába-Duna-Vág ETT működéséről, illetve a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosításáról is döntenek.
 
Az ülés napirendje megtalálható: a www.gymsmo.hu honlapon a „Közgyűlés/Közgyűlések anyagai/2017. november 17." címszó alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Könyvszalon 2017 - Könyvek mellé rendezvények

Győri Könyvszalon 2017 - Könyvek mellé rendezvények
Harminc kiadó árulja kedvezményesen a könyveit, miközben előadások, koncertek, a gyerekeknek mesekuckó és játszóház várja a hétvégi győri könyvszalonra kilátogatókat. Tovább olvasom