Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Notórius mutogatós

Saját bevallása szerint már hétszer volt büntetve szemérmetlen „mutogatásért” az a férfi, akit csütörtökön fogtak meg a polgárok Győrben, a Bisinger sétányon.
Néhány üveg sör elfogyasztása után, késő délután 5 óra körül hazafelé igyekezett az 56 éves H. Kálmán, amikor az ital hatására szüksége lett, hogy elvégezze kisdolgát. Befordult hát a bokrok felé, majd amikor végzett, úgy gondolta, nem teszi vissza a kalitkába a „madárkát". Megfordult és elkezdte azt mutogatni az arra járóknak. Arra nem emlékszik, hogy szerzett-e örömet valakinek a látvánnyal, de mert úgy ítélte meg, hogy nincs érdeklődés mutatványa iránt, begombolta nadrágját.
Pechjére azonban a polgárok bejelentést tettek a rendőrségen, majd megakadályozták, hogy az indulófélben lévő mutogatós „bácsi" elhagyja a helyszínt, amíg a járőrök kiérkeznek. Ebben egy szolgálaton kívüli honvéd főhadnagynak és két férfi segítőjének volt nagy szerepe.
A Győri Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya szeméremsértés alapos gyanúja miatt indított eljárást H. Kálmán ellen, aki elismerte cselekményét. Ugyanakkor saját bevallása szerint az alkohol váltja ki belőle a mutogatási kényszert, s korábban hétszer volt már büntetve ilyen cselekedetért. A vizsgálati osztály kéri mindazok jelentkezését, akik az ügyben segíthetik a nyomozást. Bejelentések tehetők az 520-074-es vagy az 520-075-ös telefonon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz visszautasítja

„ A Fidesz-Magyar Polgári Párt győri szervezete és képviselőcsoportja nevében a lehető… Tovább olvasom