Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Nonstop oktatás

Hogyan telt a nyár, illetve mi várható az új tanévben? – erről kérdeztük Nagy Ottó Lászlót, régiónk egyik legismertebb, magánkezdeményezésre létrejött iskolakomplexumának, a Vocational Academynek az alapítóját.

Aikidotáborok

– Iskolánkban egymást váltották a háromhetes intenzív nyelvtanfolyamok, melyek népszerűsége töretlen, különösen a diákok körében. Közgazdasági szakközépiskolánkban rögtön az előző tanév befejezése után egy bentlakásos nemzetközi aikidotábornak adtunk otthont.

Speciális programok nyolc ország gyerekeinek

A tábor utolsó napjának reggelén még ki sem költöztek a táborlakók a diákotthonunkból, már az udvaron gyülekeztek a Bukarestből érkezett diákok, akiket további hét ország gyerekei követtek. Pk a magyar gyerekekkel együtt egy amerikai–angol, speciális háromhetes programon vettek részt két helyszínen (Győrött és Téten). Ezt idén szerveztük először, de a fergeteges sikeren felbuzdulva a jövőben minden nyáron megrendezzük. Ismét egy aikidotábor, majd egy dán–magyar diáktábor következett, végül újonnan beiratkozott tanulóink számára „gólyatábor" zárta a múlt héten a nyarat.
– Mi az, amit önök nyújtanak tanulóiknak?

Tömeggyártás helyett minőség

– Idegennyelv-oktatásunkat új alapokra helyezzük. A „tömeggyártás" helyett a minőséget első helyen szem előtt tartó megrendelőket kívánjuk előtérbe helyezni, legyenek egyéni vagy vállalati igénylők. Szeretnénk, ha a nálunk tanuló és a nyelvtanár, valamint a nyelvi szakmai vezető között szinte mindennapi konzultációs kapcsolat is létrejönne, melyben azonnali konkrét tanácsot és segítséget kaphatnának tanulóink.

Államilag elismert nyelvvizsgáztatás

Már szeptember első hetében megkezdődnek az államilag elismert nyelvvizsgáztatások, és megállás nélkül, szinte minden héten vizsgáztatunk. Van olyan államilag is elismert nyelvvizsgánk, amelynek eredményét igazoló bizonyítványt akár azonnal a vizsga után megkaphatja a sikeresen vizsgázó.

Közösen a szlovákiai Nagymegyerrel

A közgazdasági szakközépiskolánkban a nappali tagozaton óriási érdeklődés mellett és nagy népszerűséggel folyó nemzetközi könyvelői képzést az esti, illetve levelező tagozaton is beindítjuk az ősz folyamán, melyet budapesti kihelyezett tagozatunkon is meghirdetünk. A nappali kihelyezett oktatást a szlovákiai Calovo (Nagymegyer) Közgazdasági Akadémiájával együttműködve indítjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitva a városi könyvtár

Véget ért a Győri Városi Könyvtár felújítása, így a július 15-tõl tartó… Tovább olvasom