Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

No parking: két hetes útlezárás Győrben a Mónus Illés utcában - A Kiskúti úton 2 napig aszfaltoznak

Aki a Mónus Illés utcai bölcsődébe viszi gyermekét, ne parkoljon a munkaterületen belül.
Gázvezeték csere miatt előreláthatóan két hétre lezárták a forgalom elől a Mónus Illés utcát a Táncsics Mihály utca és a Csokonai Mihály utca közötti szakaszon. A munkaterületre csak a célforgalom hajthat be, de a munkagépek miatt kisebb várakozásra kell számítani az ott lakóknak. Aki a Mónus Illés utcai bölcsődébe viszi gyermekét, ne parkoljon a munkaterületen belül. Az útlezárás az autóbusz járatokat nem érinti.

Hétfőn és kedden ( december 5. és 6.) aszfaltozás miatt lezárják a forgalom elől a Kiskúti utat az Ipar út és Stadion út között. Mindkét nap délelőtt 8 és délután 5 óra között autóval nem lehet majd behajtani az útszakaszra, ezért a lakókat arra kérik, hogy két napig napközben ne a Kiskúti utcát használják parkolásra. Illetve akinek udvari beállója, garázsa van a munkaterülettel érintett szakaszon arra kérik, hogy udvarán kívül, más utcában hagyja autóját.
A Kiskúti úti óvóda autóval csak a Puskás Tivadar út - Toldi út, vagy az Ipar út - Balassi út - Gömb utca útvonalon lesz elérhető.
A terelés érinti a 8, 8/b járatokat is, melyek mindkét napon egész nap az Ipar út - Nagysándor József út útvonalon közlekednek és nem érintik a Kiskúti úti és Stadion úti megállóhelyeket.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi lesz Győrben az olajgyári kéménnyel? - Európa térképére kerülhetünk

Mi lesz Győrben az olajgyári kéménnyel? - Európa térképére kerülhetünk
A győri főépítész egy pillanatig sem titkolja, hogy nagy lehetőséget lát az olajgyári kéményben. Tovább olvasom