Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Nívós elismerés

Budapest–Győr - A határon túl élő magyarok életét bemutató rendkívüli tanórával pályázott és nyert a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium kollektívája.

A rangos elismerést Szili Katalin leköszönő házelnöktől vették át.

Benkő Szabolcs, az intézmény igazgatója elmondta, az ország településeiről többen is pályáztak, s a győriek nagy örömére a népzenén keresztül bemutatott határon túli értékek elsőséget élveztek. A legtöbben a történelemórát választották, a zene emígy szinte kivételt jelentett a pályázók körében, éppezért meglepetésnek számított, hogy a győri intézmény a legjobbak közé kerülhetett. A díszes oklevél mellé pénzjutalom is járt, amit az iskola vezetése közös hangverseny-látogatásra vagy kirándulásra költ.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Civilek új kötelessége

A 2008-as személyi jövedelemadó 1–1 százalékos felajánlásai kapcsán az APEH Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságának tájékoztatása szerint a kedvezményezetteknek, az adóforintokat megkapó civil szervezeteknek fontos figyelniük egy szabályváltozásra. Tovább olvasom