Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Nincs pénz a zebrára

A győri útkezelőnek tavaly irt levelemben kértem, hogy a Péterfy-iskola melletti zebrát helyezzék át - írta Olvasónk szerkesztőségünkbe.
Kisalföld SMS 30/30-30-449
A győri útkezelőnek tavaly irt levelemben kértem, hogy a Péterfy-iskola melletti zebrát helyezzék át. A 2-167/2006. számú válaszukban ez évre ígérték az új zebra kialakítását. Hamarosan kezdődik az iskola, de változásnak nyoma sincs. Kérem, szíveskedjenek utánanézni! Köszönettel: Dérné Meszlényi Ilona

Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet tájékoztatásért felelős munkatársa: – Az érdeklődő bejelentő a Rát Mátyás térnek a Rába kettős híd újvárosi hídfőjénél lévő csomópontjában kérte gyalogátkelőhely kialakítását az útkezelő szervezettől az elmúlt évben. Ennek jogosságát jelzi, hogy intézményünk már 2003-ban elkészíttette az átalakítás kiviteli tervét, mely során módosítani kell a csomópont közvilágítás-kiosztását, a szegély vonalvezetését. A tavalyi kérésre azt a tájékoztatást adtuk, hogy 2007-ben megvalósítjuk az átalakítást és a gyalogátkelőhely felfestését. Sajnálatos módon az idei évi költségvetési keretünkben az ilyen jellegű átalakításokat nem tudtuk szerepeltetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KDNP a vasárnap visszaadásáért tüntet

Győr - A Kereszténydemokrata Néppárt győri szervezete és frakciója szeptember 2-án, vasárnap 11… Tovább olvasom