Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Nincs fennakadás a megyei buszközlekedésben

Győr helyi közlekedésében nincs fennakadás.


Március 16. szombat 15:00

Győr helyi közlekedésében az időjárással összefüggésben nincs fennakadás, valamennyi vonalon közlekedünk.

Március 16. szombat 11:30

Győr helyi helyzetjelentés: valamennyi vonal járható, az összes autóbusz-vezető megérkezett reggel, így a forgalom komolyabb fennakadások nélkül zajlik, mindössze kisebb késések fordulhatnak elő.

20.34

Sopron, Kapuvár, Csorna és Mosonmagyaróvár térségében az útviszonyok rendeződtek. A helyközi autóbuszok kisebb-nagyobb késésekkel, de közlekednek. Kivétel a Kapuvár - Osli viszonylat, ahol holnap reggelre várható az autóbusz-forgalom megindítása.

Győr körzetében még mindig fennakadások vannak: nem közlekedik autóbusz
- Kisbajcs - Szőgye - Vének
- Győr - Gönyű - Nagyszentjános
- Győr - Bőny - Bábolna, illetve Bőny és Rétalap viszonylatában
- Győr - Pér - Mezőőrs - Kisbér
- Győr - Töltéstava - Nyalka - Tápszentmiklós
- Ravazd - Tarjánpuszta - Győrasszonyfa
- Ravazd - Lázi - Veszprémvarsány - Sikátor
- Ravazd - Románd - Bakonyszentlászló
- Győr - Tényő - Sokorópátka - Bakonytamási (egyúttal 34-es helyi járat)
- Győr - Győrújbaráthegy (egyúttal 32-es helyi járat)
- Tét - Szerecseny viszonylatában.

A helyi közlekedés Sopronban problémamentesen üzemel, Győrött a likócsi végállomás egyelőre nem elérhető, a 8-as autóbuszok a Kövecses utcáig tudnak közlekedni, valamint a korábban jelzett járatkimaradások várhatók az 5, 6, 7, 17, 17A vonalakon.

19.05

Nagyrészt helyreállt a buszközlekedés péntek délutánra Győr-Moson-Sopron megyében, de néhány vonalon továbbra sem közlekednek a járatok - közölte a Kisalföld Volán a honlapján. A tájékoztatás szerint sem Győrben, sem Sopronban nincsenek fennakadások a helyi buszközlekedésben.

A megyeszékhelyen féltucatnyi járat marad vagy maradt ki pénteken. A helyközi forgalom Kapuváron és Mosonmagyaróváron lényegében zavartalan, Csornáról Acsalag, Földsziget, Páli és Vág településekre nem indulnak buszok.

Sopronba péntek reggel több távolsági járat nem érkezett meg, így azok vissza sem indulnak, Győrből délután három órakor "néhány irányban" megindult a közlekedés, de ezt három és fél órás kihagyás követte.

Jelenleg nincs autóbusz-közlekedés a Győr-Mezőörs-Kisbér, a Győr-Tápszentmiklós, a Győr-Tényő-Sokorópátka és a Győr-Győrújbaráthegy vonalon - közölték.

Győr helyi közlekedés: Valamennyi vonal járható, a 22Y járatok újra érintik a Győzelem utcát is.
 
Megjegyzés: a vidéken élő autóbusz-vezetők nem tudnak bejönni dolgozni, pótlásuk csak részlegesen oldható meg. Ezért néhány járat ki fog maradni, várhatóan a következők:
 
17.35 órakor 5-ös járat Révai Miklós utca - Kismegyer
18.00 órakor 6-os járat Kismegyer - Sárás
19.04 órakor 6-os járat Sárás - Kismegyer

19.42 órakor 5-ös járat Kismegyer - Révai Miklós utca
 
18.15 órakor 17A járat Virágpiac - Ipar utca
19.17 órakor 17A járat Ipar utca - Virágpiac
19.45 órakor 7-es körjárat a Virágpiacról
20.30 órakor 17-es körjárat a Virágpiacról
21.15 órakor 17A járat Virágpiac - Ipar utca
22.17 órakor 17A járat Ipar utca - Virágpiac (?)
 
Sopron helyi közlekedés: fennakadásról továbbra sincs információ.
 
Helyközi közlekedés:
 
Mosonmagyaróvár: az autóbuszjáratok menetrend szerint közlekednek. 16:20 órakor elindult az első járat Várbalogra. Kimle és Novákpuszta között a közlekedés akadozik.
 
Kapuvár: valamennyi autóbuszjárat közlekedik az osli járatok kivételével.
 
Csorna: a 86-os úton csak Szilig közlekednek az autóbuszok, Vág, Páli felé már nincs autóbusz-közlekedés. Acsalag, Földsziget felé nem közlekednek az autóbuszok.
 
Sopron: az autóbuszjáratok menetrend szerint közlekednek. A reggeli órákban több távolsági autóbusz nem érkezett meg, így azok visszaútban sem közlekednek.
 
Győr: a 15:00 órakor néhány irányban elindított autóbuszjáratok után csak 18:30 órakor indulnak újabb autóbuszjáratok a győri autóbusz-állomásról. A 81 sz. főút Pérnél járhatatlan, az út felszabadításával kb. 19:00 óra után végeznek.

Jelenleg nincs autóbusz-közlekedés a - Győr - Mezőörs - Kisbér
 - Győr - Tápszentmiklós, - Győr - Tényő - Sokorópátka (egyúttal Győr helyi 34-es vonal), - Győr - Győrújbaráthegy autóbuszvonalakon.

A 82 sz. főúton csak Ravazdig indul autóbuszjárat 18:35 órakor, amely Pannonhalmát a főút felől betérve érinti. A piactérnél megfordulva visszatér a 82 sz. főútra, és úgy megy Ravazdra.

14.25

Győrszentivánra is el tudnak indulni a buszok - értesült a kisalfold.hu. A 13.20-as járat már vissza is érkezett a szentiváni városrészből a megyeszékhelyre.

13.37

Az információkat Winkler Ágoston, a Kisalföld Volán menetrendi előadója közölte portálunkkal.

Győr helyi: A 22Y jelzésű autóbuszjáratok a Győzelem utcába nem jutnak fel, helyette a Győri úti körforgalomban fordulnak meg. A többi vonalon a közlekedés üzemel, kisebb-nagyobb (bizonyos járatok esetén akár 30 perces) késésekkel. A menetrend a dél körüli órákban kezd helyreállni.

Győr helyközi: Dél körül indult járat Szigetköz, Kajárpéc, Győrújbarát-Nyúl, Pannonhalma, Rábapatona felé.

Sopron: A Sopron környéki helyközi járatok közlekednek. A 85-ös úton és a Fertő-parti úton Kapuvárig van közlekedés. Távolsági járatok reggel nem indultak. Sopronba csak a nagykanizsai járat érkezett meg. A helyi közlekedésben nincsenek fennakadások, minden vonal járható.

Kapuvár: 10:30-kor autóbusz indult Győrbe, amely meg is érkezett. Sopron felé is megindul a menetrend szerinti közlekedés. A 85-ös főút végig jégbordás, jeges. Cirák, Rábakecöl felől most indulnak az első járatok Kapuvárra. Osli, Öntésmajor felől még nincs autóbusz-közlekedés.

Csorna: az első autóbuszjáratok dél körül indulnak Csornára Bodonhely, Magyarkeresztúr felől. Ugyancsak megpróbálják Rábapordányból az első járat indítását.

Mosonmagyaróvár: Jánossomorja és Várbalog között nincs autóbusz-közlekedés. Egyéb viszonylatokban az autóbuszjáratok közlekednek.

Olvasóink írták

 • 4. Zs.Gábor 2013. március 15. 19:22
  „Bábolna-Győr járat megy??”
 • 3. AranyKözépút 2013. március 15. 19:04
  „Az a buszsofőr aki tegnap este vezette a Sopronból Győrbe tartó buszt díjat érdemel.”
 • 2. megmondó 2013. március 15. 14:49
  „Vonat megy.”
 • 1. sz.viki15 2013. március 15. 13:47
  „Veszprémről van hír? Vonat megy Győr és Veszprém között?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr környékén még gondok vannak a buszközlekedésben

A Kisalföld Volán járatai Mindszentpusztára, Csinvándra, Gecsére és Szerecsnybe nem tudnak eljutni. Tovább olvasom