Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Nézze meg Fekete Dávid legújabb videoklipjét!

A győri Fekete Dávid legújabb kilpje merőben más, mint az eddigiek.

A videó nagyon látványos, digitális elemekből épül fel. A csapat amely készítette, szerette volna megmutatni, hogy lehet egy kis helyen, nagy szívvel, eredményeset alkotni. A klip egy Salgótarján melletti, kis falu művelődésházában készült.

- Mostanában nagyon sok reklámfilmet, videoklipet forgatunk, rengeteget fotózom, de kifejezetten érdekel a digitális világ és szerettem volna a saját bőrömön is kipróbálni, hogy mire vagyunk képesek egy új piaci szegmensben - mondta az énekes.


- A forgatáson jelen volt egy világbajnok táncospár is, rengeteg technikai trükköt tanultam, amit már tudok hasznosítani a mindennapi munkám során is - folytatta Fekete Dávid.


A dal szövegét maga az énekes írta. - Bennünk élnek azok a dolgok, amit valójában mindannyian keresünk, csak ismerjük fel, hogy mi is az, és induljunk el annak érdekében, hogy megtaláljuk addig amíg nem késő. Van egy kissé durvább rész a videóban, amikor a szemem be van varrva. De fontosnak tartottuk, hogy a nézőkkel érzékeltessük: ne csak a szemünkkel lássunk - zárta Fekete Dávid.

Olvasóink írták

 • 14. exodus 2013. március 10. 09:54
  „Hááát Dávid, valami ott mélyen belül nagyon megváltozott benned. Ez nem te vagy már, bár a piac lehet, hogy erre vevő.
  Lagzi Lajcsi is ezért jött létre, bár utálta, amit csinált. Kellett a pénz, na...”
 • 13. drKotász 2013. március 09. 23:12
  „A tüzes jelenet az valami fantasztikus :DDD minnyá hányok.”
 • 12. állampógár 2013. március 09. 20:34
  „Dehogy nézem Eszemben sincs.”
 • 11. szimre50803 2013. március 09. 15:37
  „Egy szóval lehet jellemezni: Szörnyű! Elmehetne Cserpes Laurához énekórát venni.”
 • 10. bert102 2013. március 09. 07:53
  „Dászéép! Mi ez???”
 • 9. gig 2013. március 08. 23:29
  „Nehéz nem azt gondolni, hogy a videótrükköző csapat kütyüjeihez és effektjeihez írtak egy "dalt". Hogy miről szól a nóta, az a klipből aligha derül ki, annyira sok(k) a csillámvillám, hogy a fül lemarad már a legelején (avagy: a legelején már).

  Az viszont kiderült a cikkből - még videó sem kell hozzá -, hogy Dávidunk korábbi videói nem voltak látványosak (merthogy merőben más = nagyon látványos).

  S vajon melyik lehet az az új piaci szegmens, amelyben a versenytáncos körítés, operettes vokál és digitális vizuálizémizéria nehezen emészthető egyvelegével lehet érvényesülni?”
 • 8. Lendvai_Ildi_néni 2013. március 08. 20:58
  „6. Tündenéne

  Tédvedni tetszik, mert az F.O.Systemnek kimondottan jól állt a sok "mááár", "mééég", mondhatnám védjegyük lett vagy mifene, persze ahhoz olyan zene kellett, meg egy olyan előadó. Kitartott záróhangként is tökéletesen hangozott (náluk). Tessék csak megfülelni, ha alkalma nyílik rá.”
 • 7. gonzo 2013. március 08. 19:42
  „Na jó,2:02-ig bírtam.Sajnos nem vagyok szakmabeli így egyszerűen csak ennyit tudok mondani:ez szörnyű.
  A múltkori,az a duett szerintem jobb volt.Persze csak ha muszáj lenne választanom.....”
 • 6. Tündenéne 2013. március 08. 19:19
  „Nos. A klip látványos, Dávid hangja kellemes, de:
  minden épeszű szövegírónak tudnia kellene, hogy a dalszövegekben KERÜLENDŐ a "még", "már", "hát", "míg" stb. töltelékszavak, különön tekintettel a "még" és "már" SORVÉGI alkalmazására. Innentől kezdve viszont a szöveg hallgathatatlan, és az a mondanivaló, amit az írója bele szándékozott írni, komikussá, összecsapottá, rossz fércművé változik. (Főleg, hogy a dal csúcspontján, a legvégén a MÉG szó szerepel, mint kitartott záróhang...)”
 • 5. BudaiKr 2013. március 08. 16:28
  „http://velvet.hu/celeb/2013/03/08/het_tokeletes_pillanat_fekete_david_klipjebol/#1
  ez szerintem is egy tökéletes videó klipp lett”
 • 4. Hyppolit 2013. március 08. 13:07
  „Helyes sorrend: 1. Énektanár 2. "Ütős" szerzőpáros 3. Értékelhető hangszerelés (lásd 1. komment: lehetőleg élő hangszerek is, még ha a felvétel digitális is) 4. Imago 5. Marketing 6. Hallgatóktól tuti visszajelzés (nem haver, anya, meg zenei barátok, hanem a postás, újságárus, a szomszéd "Feri bácsi", a házmester lánya, szóval az érdektelenek). S ha áll a lábán a dal, akkor érdemes egy klippel "vizuálissá" tenni. Ugyanis se táncosoktól, se digitális trükktől, se csúcs-látványosságtól nem módosulnak a harmóniák, sem a szöveg, se maga a történet. Magyar módra a kordé megelőzte a szamarat...”
 • 3. BudaiKr 2013. március 08. 13:01
  „ez parádéssan naon jó lett Al Polgármester Úr!”
 • 2. ATX 2013. március 08. 12:15
  „Nézze meg a hóhér!”
 • 1. Lendvai_Ildi_néni 2013. március 08. 11:31
  „az effektek meg a klip rendben is lennének. de ez a műanyag hangzású zene? brrrrrr. felfedeztek már egy csomó hangszert - gitár meg ilyesmik, tudom, hogy nehéz megszokni az újat, de azért ki lehetne próbálni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízből mentettek ki egy nőt a győri tűzoltók Budapesten

A tűzoltók oktatáson voltak, a tanórák után sétálni indultak. Ekkor látták meg a vízben a nőt. Tovább olvasom