Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Nézze meg a megállók szerinti lefedettséget Győrben, Sopronban és Mosonmagyaróváron

Katt-katt: új, látványos funkcióval bővült a Kisalföld Volán térképes menetrendi szolgáltatása megyénk három legnagyobb városában.


Az új, térképes funkció segítségével a megállópárok köré rajzolt adott sugarú körök jól szemléltetik, hogy hol vannak átfedések, illetve lefedetlen területek a városokban a megadott paraméterek (távolságok) alapján.

A térképes illusztráció segítségével nem csupán azzel lehetnek tisztában az utasok, hogy körülbelül mennyit kell gyalogolniuk a következő megállóig, de azt is megtudhatják, hol található a legközelebbi bérlet- és jegyárusító hely (automata).

Az új webes modulról ide kattintva olvashatnak bővebben!

Itt pedig arról találnak információkat, hogy megyénk két legnagyobb városának, Győrnek és Sopronnak helyi buszközlekedése online követhető a Kisalföld Volán hivatalos portálján.


Forrás: Kisalföld Volán.
Forrás: Kisalföld Volán.

Olvasóink írták

 • 12. elemér 2012. december 06. 10:06
  „Tudom Maki és mi azt már 56-ban is tudtuk, mikor elhagytuk a bukott kontinenst. Mo. nem a civilizált embernek való. Azért nehogy valaki még asziggye, hogy olyan jó nyugaton. Tengerentul a jó. Amcsik sokkal tájékozottabak. Nekünk van a legjob netvörkünk a nagyvilágban. Nem fogadták el a fényképet blise, azért mert a minisztériumbol nem kértél engedéjt.
  - Hány okos fityesz fér be egy liftbe?
  - ???
  - Az összes!”
 • 11. blise 2012. december 04. 16:33
  „A kisalföld volán menjen csődbe, egy fillér támogatást se nekik... Tegnap szerettem volna venni bérlet igazolváányt, amihez a saját szabályzatuk szerint fénykép kell (amire mellesleg ráírják a személyi igazolványom számát... (ami ugye eleve fényképés)). Természetesen nem akartam x száz vagy 1000 Ft ot kifizetni egy kép miatt, kinyomtattam a képet, amit méretre vágtam. Nem fogadták el (feleségemnek persze igen). Beírtam a panaszkönyvbe, hogy ha ilyen jól megy a cégnek, hogy nem kell nekik 12000, Ft, amit a három általam gondolt hónapra fizettem volna a bérletre, akkor hajrá. Biztos vagyok benne, hogy nekik van igazuk, csak nem értem miért, azért mert hoztak egy szabályzatot? Én is hoztam magamnak, otthon ki van nyomtatva és kitettem a wc ajtajára, persze belülről, így kis hirdettem... A kép lézernyomtatóval készült, tehát ha elázik, akkor sem folyik szét... Röhej, hogy egy monopol helyzetben lévő cég így visszaél a helyzetével... Míg mi a saját cégünknél gyk, ki kell, hogy nyaljuk mindenki <moderálva>, hogy legyen munkánk, pénzünk. Semmi baj, biztos, hogy nem veszek bérletet, ebből a pénzből inkább fejlesztem a ruházatom, és járok továbbra is biciklivel. Ja a teljes történet ment az ombudsmannak, hogy ugyan jól van-e ez így...”
 • 10. Mankapunka 2012. december 04. 15:57
  „elemér

  Én,amióta élek,itt mindig is balkáni módozatok voltak. Nyugatról itt csak mesélnek,és csak mesélnek,és csak mesélnek.”
 • 9. Babenko 2012. december 04. 15:53
  „Ittenem Ittenem hogy mennyi bajotok van! Hát semminek nem tudtok örülni?? Nektek semmi nem elég??? Mi? Hogy nem tudtok utazni? Itt van ez a szép új virtuális térkép, meg még busz is kellene hozzá???? Ejnye! :)))))”
 • 8. InciFinci 2012. december 04. 14:36
  „Gratulákol! Jaj,de jó, jaj de jó! Akkor most már csak közlekedésre alkalmas buszok kellenek. Ma reggel 6- kor a 22-es Csanakon bemondta az unalmast. A sofőr szól, fel se szálljunk, mert valami füstöl. Úgy is volt. Előzőkben is gyakran volt kipufogó szag a buszon.
  ...és miért csak a vidékiben lehet számlás bárletet venni?!”
 • 7. elemér 2012. december 04. 12:05
  „Az még csak haggyán hogy ez van a buszokra, de az egész országra, gazdaságra, politikára is ez van. Minden csak a látszat, közben halad az ország balkán felé. Tökmindegy hogy milyen kormány, mert a régi profik lesznek bent. Azok akik megállták a helyüket a gulyás komunizmusban és a nehéz utat választották.”
 • 6. Mankapunka 2012. december 04. 11:03
  „Én nem tudom megnézni itt,mert annyi reklám van rajta.”
 • 5. Primax 2012. december 04. 10:41
  „Gyenge próbálkozás a járatritkítások megmagyarázására...sokkal egyenesebb lenne közölni : ennyire van pénz, osz´t jó napot !”
 • 4. elemér 2012. december 04. 10:41
  „Ez már egy újab okos telefon hirdetés. Ök fizették le a minisztériumot hogy ne legyen sms a buszokra.”
 • 3. bert102 2012. december 04. 10:00
  „menses térkép...”
 • 2. Tündenéne 2012. december 04. 09:37
  „Végülis közben meg folyamatosan csökkentik a járatszámot...
  Pár év múlva egy nagy fehér semmi látszik majd a csodás, méregdrága térképes modul képén...”
 • 1. miracle. 2012. december 04. 08:47
  „Kösz, de én jobban örülnék ha a vidéki buszok egy-egy járata nem maradna ki, nem késnének rendszeresen 15-20-25 perceket
  Sőt az se lenne rossz, ha nem húzna el a busz megállás nélkül, mert tömve van
  Ha már kiadtam 10-nX ezer forintot a bérletre
  Köszönöm”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Órákig nem ment a távfűtés a győri Kassák utcában

Győrben az egész Kassak Lajos utcaban nem ment órákig a távfűtés hétfőn. Kiderült áramszünet volt,… Tovább olvasom