Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Németh József a vízügyi igazgató

Az eddigi megbízott igazgató, Németh József lett az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság kinevezett vezetője. Információink szerint mostani igazgatói "mandátuma" öt évre szól.

Németh József még július elején lett a regionális vízügyi igazgatóság megbízott vezetője: előtte Janák Emil helyetteseként dolgozott.

Janáknak nyáron indoklás nélkül – egyes információk szerint a közmunkaprogramban elkövetett hibák miatt – vonták vissza vezetői megbízatását.

Németh József lett az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság kinevezett vezetője.
Németh József lett az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság kinevezett vezetője.

Németh József 1996-ban került az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatósághoz, majd a katonaság után 1998-ban a Hullámvonal Kft. tervezője lett.

2006-ban tért vissza a vízügyi igazgatóság árvízvédelmi és folyószabályozási osztályára. Idén január 15-én nevezték ki a nyugdíjba vonuló Pannonhalmi Miklós igazgatóhelyettes helyére.

Júliustól esedékes vezetői megbízása három hónapra szólt, eközben pályázatot írtak ki az igazgatói pozíció betöltésére, melyre ő is jelentkezett. A Kisalföld úgy tudja: mostani kinevezése öt évre szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olimpiai bajnokok a Mórában - fotók

Gyurta Dániel és Kammerer Zoltán olimpikonok látogatták meg a Móra-iskola diákjait, hogy beszéljenek a sporthoz való viszonyukról, iskolás éveikről, arról a munkáról, amelynek eredményeként a bajnokká váltak. Tovább olvasom