Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Nemcsak edzeni, lopni is járt a győri öltözőbe?

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a 32 éves férfit, aki Győrben az egyik labdarúgócsapathoz nemcsak edzeni, hanem valószínű lopni is járt.

A police.hu beszámolója szerint január 21-én érkezett a bejelentés a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy az egyik labdarúgócsapat öltözőjében az edzés ideje alatt valaki több sportoló ruházatát átkutatta és azokból személyes iratokat, készpénzt, illetve egyikük márkás sportcipőjét is eltulajdonította.

A nyomozás során a gyanú arra a 32 éves férfira terelődött, aki alig 1–2 hete csatlakozott a csapathoz és a lopás napján is látták őt az öltözők körül.

Ezután január 25-én a rendőrök őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándor szolnoki lakost, akinél megtalálták az öltözőből eltulajdonított sportcipőt.
A férfi a kihallgatása során elismerte, hogy ő vette el sporttársa cipőjét, így ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Kisalföld megtudta, hogy a jelenleg megyei II. osztályban szereplő DAC 1912 játékosait rövidítette meg a tolvaj.

„Valóban a mi csapatunknál történt az eset – mondta érdeklődésünkre Arnold Csaba, az egyesület korábbi vezetője. – Egyre többször tűnt el valaki pénze az öltözőből, s egyre gyanúsabb lett a Szolnokról érkezett új játékos. Miután a többiek egy alkalommal nála találták meg a korábban eltulajdonított igazolványaikat, értesítették a rendőrséget."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen az év első hava a Sopron-hegységben - videó

A Dunántúl északnyugati részén a szelet erős lökések kísérhetik. Soproni Olvasónk videója a hóról. Tovább olvasom