Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Nem vádaskodunk, hanem Győrt építjük!

Győr - A Fidesz győri frakciója közleményben reagált a szocialisták sajtótájékoztatójára, amelyről pénteki számunkban jelent meg tudósítás. Ez írják:

„A győriek már szenvednek attól, amit a helyi szocialista kommunikáció igyekszik a torkukon lenyomni! Miközben a kormány évek óta alulfinanszírozza, gatyára vetkőzteti az önkormányzatokat, győri nagyotmondó embereik dr. Neupor Zsolt vezetésével folyamatosan felkészületlenül és alaptalanul számháborúznak. Elvárható lenne egy jogi végzettségű önkormányzati képviselőtől, hogy legalább az önkormányzati törvénnyel legyen tisztában. Ha megkérdezné frakciójának tapasztalt tagjait, akkor az önkormányzati gazdálkodás számaival sem állna hadilábon.

A jobboldali városvezetés nem elvesz a győriektől, hanem ad nekik! A csodavárás és az uralkodási kényszer helyett mi tesszük a dolgunkat! Nem állítjuk le beruházásainkat, hanem jövőre is fejlesztünk, ezáltal is munkát biztosítva a győrieknek. A gazdasági recesszió és a kormány megszorító intézkedései mellett reálisan, jó gazda módjára tervezzük a város 2009. évi költségvetését. A jelenlegi győri városvezetés fenntartható fejlődésű várost épít, amely a várható nehézségekből igyekszik a legkevesebb veszteség mellett, a leggyorsabban kilábalni."

Olvasóink írták

 • 2. paxpace 2008. december 01. 22:08
  „Felháborító a Fidesz reagálása az MSZP kritikájára,azok után,hogy a Szíjjártó nap mint nap a budapestieket sajnálja a fűtésí díj emeléséért.Bennünk győrieket miért nem.Hogy lehet valaki ennyire képmutató?
  Az az érvelés meg különösen cinikus mikor azzal érvelnek,hogy mivel nem 20%-ot emeltek minden háztartásnak megtakarítottak x összeget.
  Nem tudom ebben a megtakarításban miért kicsinyeskedtek,met azt is mondhatták volna,hogy mivel nem 80%-ot emeltek 8-szor x összeget takarithattunk volna meg.Én meg azonnal szaladhattam volna bankba tenni a megtakarításomat,mert egy ekkora összeget már érdemes.
  A Fidesz ezt a hülyeséget nem most először sütötte el”
 • 1. Poltergeist 2008. december 01. 13:14
  „Idézet---->A jelenlegi győri városvezetés fenntartható fejlődésű várost épít, amely a várható nehézségekből igyekszik a legkevesebb veszteség mellett, a leggyorsabban kilábalni."

  Na már csak le kellene állni a közpénzek átmanipulálásán prívát zsebbe,le kellene állni a városvezetés munkáságának a luxusszolgáltatásával benfentes körökben,háttérbe kellene helyezni a politikai elveket,hosszútávú és ésszerű döntéseket kellene hozni,megköveteleni és mindent elszámoltatni és ennek valós felelősségrevonás legyen az eredménye,na meg úgy is egymás seggébe lóg a farkuk úgyhogy kezdhetnének némi létszámcsökkentéssel és tudnák effektíve a munkát végezni mert nem lessz kire mutogatni,hogy nem én csináltam.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új képzések a Móra-iskolában

Győr - A Móra Ferenc Általános és Középiskolában két jelentős bejelentés is elhangzott új képzések… Tovább olvasom