Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Nem tervezzük a gyár bezárását!

A Kisalföld szerkesztősége levelet kapott a Győri Keksz Kft.-től, amelyet most itt közlünk.
A Kisalföld szerkesztősége levelet kapott a Győri Keksz Kft.-től, melynek apropóját egy mai(!) sajtótájékoztató adja. A levelet itt közöljük, a sajtótájékoztatóról holnap tudósítunk.

A Győri Keksz Kft. levelében ez áll:
„ Úgy értesültünk, hogy a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség győri országgyűlési képviselői péntek reggelre sajtótájékoztatót hívtak össze a győri gyár elé, ahol a gyár jövőjével kapcsolatos kérdésükre várnak választ.

– Szeretnénk ugyanazt megismételni, amit már számos alkalommal elmondtunk, legutóbb az elmúlt héten: célunk a magyar leányvállalat értékesítésének növelése, amit ebben az éles és folyamatos alkalmazkodást igénylő piaci versenyhelyzetben márkáink jelentős támogatásával tudunk elérni – mondta Nagypál Judit, a Győri Keksz Kft. humánerőforrás-igazgatója.

– Hadd ismételjem meg, amit az elmúlt héten többször elmondtunk: nem tervezzük a győri gyár bezárását, sem most, sem októberben. Minden nagyobb tervünkről és kezdeményezésünkről folyamatosan nyílt konzultációt folytatunk alkalmazottainkkal, egyeztetünk a szakszervezettel, a dolgozókkal és a hatóságokkal.

A vállalat természetesen minden hozzá intézett kérdésre a megfelelő módon válaszol. Végül, de nem utolsósorban véleményünk szerint ezeknek az alaptalan vádaknak az ismételgetése felesleges aggodalmat okoz a győri üzem elkötelezett, hűséges dolgozóinak körében; sem nekik, sem a vállalatnak nem használnak."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Patkányok az adyvárosi tónál

Győrben Adyváros környékén járdán sétáló rágcsálókat észlelt egy olvasónk. Utánanéztünk az esetnek. Tovább olvasom