Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Nem találtak bombát a Répce utcai panelban

Győr - Bombához riasztották pénteken fél tízkor Győrben a rendőséget egy Répce utcai panelházhoz. Az épületet kiürítették, és átvizsgálták a szakemberek. A rendőrség és a katasztrófavédelmi igazgatóság nem talált bombát.

"Bombához riasztották Győrben a városi tűzoltóság, rendőség, és mentőszolgálat dolgozóit egy Répce utcában található panelházhoz" - írta olvasónk.

Részletek

A rendőrség megerősítette olvasónk információját. A Répce utca 6. számú, ötemeletes házat a rendőrség kiürítette, és az épületet átvizsgálta - értesült a kisalfold.hu.

A fenyegetés egy marcalvárosi nyilvános fülkéből érkezett, amelyet a rendőrség munkatársai szintén megvizsgáltak.

A húsz lakásos panelben 15 lakásban voltak otthon a lakók, őket a bombakeresés idejére az utcára küldtek a szakemberek.

Az átvizsgálás után kiderült, robbanószerkezetet nem talált a rendőrség, viszont közveszély fenyegetés gyanúja miatt keresik az ismeretlen telefonálót.

Pákai László tűzoltó őrnagy, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta, hogy téves az az információ, amely szerint ajtókat törtek volna be a robbanószerkezet keresése közben akár a katasztrófavédelem, akár a rendőrség munkatársai. Azoknak a lakásoknak a tulajdonosait, ahol nem tartózkodott senki, értesítették, és a segítségükkel jutottak be a lakásokba.

Olvasóink írták

 • 18. Ideklikk 2008. szeptember 20. 11:13
  „Nem kell mindjárt börtön,ejjej,csak találják meg!!
  De szabjanak ki rájukk,hatóságilag , önkormányzatilag is behajtható ( úgy mint abe nem fizetett súlyadó!!! ) kb 4-500 000 ezer forintot, de job blenne ha ezt nem is kéne kifizetnie a baromnak,ááá nneeeeem ,ne fizesse ki,dolgoztassák le a baromarcuval,napi 500,- jával közmunkában.”
 • 17. raffy2 2008. szeptember 19. 21:43
  „szerintem ilyen bejelentést csak valami ökör csinál.ha valaki robbantani akar,az nem jelenti be előre.és amíg a rendőrség nem találja meg őket,addig ezt fogják állandóan csinálni.ha meg elkapják őket,akkor kemény büntetést a baromnak.”
 • 16. Gépíró 2008. szeptember 19. 19:50
  „12. kekata:
  Az ajtók betöréséről korábban szó volt, de már frissítették az információt.

  15. Jennifer 26:
  Valóban voltak hibák, de már javították, éppen ezért már nem aktuális, nem részletezném, hiszen már nincs mit. Szerkesztőknek viszont ezúton köszönöm a figyelmességet!

  Vagyis ha valaki később olvassa el a hozzászólásokat, addigra frissül a cikk... (szerencsére, hiszen így mindig friss információhoz jut az ember)”
 • 15. Jennifer26 2008. szeptember 19. 17:19
  „Tényleg agyament marha lehet az aki ilyennel szórakozik. Csak azt remélem, aki egy húsz lakásos társasházban csinál bombariadót, egyszer saját bőrén tapasztalja milyen is ha robban a bomba...
  Amúgy T. Gépíró! Esetleg ha részletezné a hibákat, ugyanis én nem találtam benne... Bár azért szakmabeli nem teljesen vagyok, de sokat gépelek...”
 • 14. csoki71 2008. szeptember 19. 17:00
  „Ezeket a híreket meg kellene tiltani, hogy leadja a média! Nem jött rá senki, hogy minél több ilyen hír van annál több agyament csinál ilyet pont azért, hogy bennelegyen az újságban? De senkit nem érdekel a következmény, a hír a fontos és a pénz! Át kellene gondolni a vezetőknek mi lenne, ha az Ő házukat érné ilyetén támadás vagy az Ő gyermekeiket molesztálná egy aberrált állat aki csak arra vár, hogy benne legyen a másnapi újságban!”
 • 13. bomba, na persze 2008. szeptember 19. 16:39
  „Csak akkor lett volna ez hír, ha télleg robban! Szerintem csak gyakorlatoztak. Vajon, hogy reagálnak az emberek? Mennyi idő kell a kiürítésig, meghát agyon kell ütni az időt valamivel!”
 • 12. kekata 2008. szeptember 19. 15:51
  „Én a Répce 6-ban lakok és most olvasom a cikket. Nálunk senki nem volt otthon, dolgoztunk. Nemrég értem haza és nem várt rám sem betört ajtó, sem betört ablak... Hozzáteszem egyetlen betört ajtót sem láttam, nem tudom kinek a fejéből pattant ez ki. Bár nem is értesített senki, tehát a mi lakásunkat nem vizsgálták át!”
 • 11. PrettyWoman 2008. szeptember 19. 15:31
  „Nekem az a véleményem, ha valaki tényleg robbantani akarna, akkor nem telefonálna előtte. Szerintem ennek a lényege a riadalomkeltés. Hogy káosz legyen. Meg az ilyen bombás sztorikról mindig a terroristák jutnak az eszembe. Egyszer Belfastban ültünk a vonaton, egyszer csak megállt. Bemondott valamit a hangosbemondó. Kiderült, hogy az IRA telefonált, hogy bombát tettek a sínre. Így a vonat kerülőúton ment és kétszer annyi idő alatt értünk célhoz. De legalább odaértünk. Egész rendes volt tőlük, hogy legalább figyelmeztettek. Már ha egyáltalán tényleg volt bomba. Vagy csak szórakozni akartak.”
 • 10. 1olvasó 2008. szeptember 19. 14:24
  „Ugyanolyan agyament csinálhatta, mint aki(k) Pesten 10 kórháznál jelentett be bombariadót. Vagy elmeroggyant vagy rohadtul ráér.”
 • 9. Polczer Antal 2008. szeptember 19. 14:01
  „Legjobb tudomásom szerint egyetlen ajtót sem törtek fel.Nem kellene szenzáció hajszolásból alaptalanul illyeneket állítani.
  T.”
 • 8. Gépíró 2008. szeptember 19. 13:52
  „Bocsánat, de azt hiszem kéne egy kis gépíró segítség a Kisalföldnek.. hihetetlen miket elírnak... engem ilyenért egy cégnél is lecsesznének, nemhogy egy újságban...
  (szakmai ártalom, azt hiszem azért bántja ennyire a szemem)”
 • 7. Accentos 2008. szeptember 19. 13:23
  „Én nem odavalósi vagyok,de felmerül bennem a kérdés,ha igaz az információ,hogy betörtek oda a tüzoltók,ahol nem voltak otthon,az ezzel járó károkat ki fogja kifizetni az érintetteknek?”
 • 6. Ikva utcai 2008. szeptember 19. 13:11
  „Most mondták a rádióban, hogy NINCS bomba (mondjuk meglepődtem volna, ha mégis van...) De gondolom nem kevés kellemetlenség érte az ottlakókat, főleg azokat, akik nem voltak otthon...és betörték az ajtajukat :(
  Remélem,hogy most majd gőzerővel megkeresik azt a férget, aki riasztott!!!”
 • 5. Ikva utcai 2008. szeptember 19. 12:38
  „Hogy lehet ennyire unatkozni??? Vagy milyen poén van egy panelházban bombariadót csinálni??? Ez már szinte a "no comment" kategória, mi meg csak bosszankodunk. Nagyon remélem, hogy meglesz az "illető"...”
 • 4. maci1 2008. szeptember 19. 12:31
  „micsoda "idétlen tréfa" egy lakóházra bombariadót bejelenteni :-((
  Vannak emberek akik nem tudják felmérni a súlyát az ostoba cselekedeteiknek. Remélem megkapja érte ami jár. Csak jussanak a nyomára.”
 • 3. Chrome 2008. szeptember 19. 12:17
  „Teljesen biztos, hogy megint egy unatkozó idióta szórakozik. Remélem meglesz, azután majd fizetheti a bombakutatás költségeit.”
 • 2. Répce 8 2008. szeptember 19. 12:02
  „Állítólag amelyik lakásban senki nincs otthon betőrik az ajtót a tüzoltók,hogy áttvizsgálják a lakást,gondolom kamu az egész riasztás,nem tudom miért jó ez,lehet máshol nagyobb szükség lenne rájuk,helyette a semmit keresik.”
 • 1. Ikva utcai 2008. szeptember 19. 11:27
  „Tud valaki bővebb infót???
  Nem értem, kinek lenne "érdeke" egy panelházba bombát rejteni, vagy mi értelme álriadót híresztelni egy panelházban??? Elképesztő, de reméljük tényleg csak hamis riasztás.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többet vonultak idén

Győr-Moson-Sopron - A tűzesetek számának 12 százalékos csökkenése mellett a szélsőséges időjárással… Tovább olvasom