Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Nem szabadul az emberöléssel gyanúsított darnózseli férfi

További három hónappal meghosszabbította a darnózseli emberölési ügy gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Győr Járásbíróság.

Dr. Máté Kinga bírósági szóvivőtől megtudtuk: a kényszerintézkedés fenntartását megalapozó okok változatlanok, a zavartalan nyomozáshoz, az ellentmondások feloldásához szükséges az előzetes letartóztatás, amit április 6-ig hosszabbítottak meg.

Tartanának tőle, hogy szabadlábon a gyanúsított befolyásolná tanúkat, de a cselekmény jellege, jelentős tárgyi súlya és a kiszabható büntetési tétel magas mértéke is elég indok a határozat szerint. Plusz számolni kell a szökés és elrejtőzés reális veszélyével.

A bíróság nem látta alkalmazhatónak a védő enyhébb kényszerintézkedés – lakhelyelhagyási tilalom - elrendelésére irányuló indítványát, a határozata ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. Másodfokon a Győri Törvényszék jár el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borkai: Győr tovább tudott fejlődni

"Győr idén a gazdasági adatok szerint tovább tudott fejlődni, köszönhetően a győrieknek" – jelentette ki Borkai Zsolt polgármester. Tovább olvasom