Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Nem könnyű a csábítás

Győrszentiván - A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház számos rendezvénynek adott otthont tavaly. A vendégek kicsalogatása Győrből nem könnyű feladat, de a Kossuth Lajos Művelődési Ház, a Duna Filmszínház és a Likócsi Közösségi Ház belső felújítása révén talán hatékonyabb lehet...
A Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház a megnyitás óta elégedett lehet, hisz mind a kulturális, mind a sportjellegű rendezvényeik szépszámú közönséget vonzottak. A látogatottság szempontjából voltak kiemelkedő események is, például a Szentivánéji varázslatok, a Szentiváni Szüreti Napok vagy a Neoton Família koncertje.

A programok nagy részét idén is megszervezzük, emellett pedig új rendezvények is kerültek a műsortervbe. Lesz Mátyás-napi farsangtemetés, karatebajnokság, Demjén-koncert, nemzetközi néptáncfesztivál és egészségpiac is. A győriek kicsalogatása viszont nem könnyű feladat, de biztató, hogy a megalakulás óta szemmel láthatóan több városi látogat ki a programokra. A régi megszokott rendezvények mellett pedig meglehetősen nehéz a vendégek számára valami újat is nyújtani...

– A közösségi ház átadása óta eltelt első évben próbáltuk a településen már évtizedes múltra visszatekintő programokat még színesebbé, vonzóbbá tenni, továbbá olyan új rendezvényeket szervezni, amelyekre talán több vendégre számíthatunk – mondta el a Kisalföldnek Rózsáné Horváth Eszter, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház vezetője. Az igazgatónő szerint a Győrben élők megszólításával együtt fontos a megújulás is. A változatos programok és rendezvények mellett a már megkezdett felújításokat is folytatják.

– Tavaly megkezdtük a Kossuth Lajos Művelődési Ház, a Duna Filmszínház és a Likócsi Közösségi Ház belső renoválását, idén szeretnénk folytatni ezeket, hisz mindhárom épület már meglehetősen elavult állapotban van. A Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház megközelíthetőségét pedig javítani szeretnénk útbaigazító táblák kihelyezésével – mondta el végezetül az igazgatónő.

A közösségi ház februáriprogramjai:

Február 7–8.: Móricz-focikupa
Február 14–15.: ETO 6–7 éves focitorna
Február 20.: Ovisfarsang
Február 21.: Mátyás-napi farsangtemető
Február 28.: IFMD nemzetközi táncverseny


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időutazás monstre díszletekkel és avítt poénokkal

Kritikus gondolatok - Nem a színészek a hibásak. Sőt, ők mindent megpróbálnak, és a maga figurájában… Tovább olvasom