Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Nem költözik sehova a pályaudvar

"Azt hallottuk, hogy Győrben a vidéki buszpályaudvar át fog költözni az Árkád bevásárlóközpont mellé. Igaz ez vagy csak pletyka a városban?”
SMS
"Azt hallottuk, hogy Győrben a vidéki buszpályaudvar át fog költözni az Árkád bevásárlóközpont mellé. Igaz ez vagy csak pletyka a városban?"
A válasz röviden: nem igaz. Pócza Mihály, a Kisalföld Volán vezérigazgatója még csak nem is hallott erről a pletykáról, az pedig egészen biztos, hogy a pályaudvar nem költözik sehová. Igaz, arról szó van, hogy a vasútállomás és a „vidéki" környezetének tervezett átépítése során ideiglenesen más helyre kell költöztetni a buszpályaudvart, de mivel pontosan még sem azt nem lehet tudni, mi épül, sem azt, hogy mikor a területen, egyelőre csak tervek, elképzelések vannak.

Az eddig a városnál jelentkező befektetőkkel történt tárgyalások során több lehetséges elképzelés született, ezek közül az egyik, hogy a Frigyes-laktanya területére költöznek majd a buszok, de előfordulhat az is, hogy két részletben újítják fel a pályaudvart, s az építkezés idejére – ami akár egy év is lehet – kettéosztják. Egy biztos: a terület a Kisalföld Voláné – ez a vállalat tervei szerint így is marad –, s mivel a társaságnak egyelőre nincs megállapodása egyetlen befektetővel sem, a pályaudvar még egy jó ideig biztosan marad a helyén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatmilliós webkamera, de kép sehol

Győr évek óta több millió forintot fizet azért, hogy látható legyen a világ számára. Most azonban… Tovább olvasom