Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Nem értették a NEM-et: összetörték munkatársuk autóját a fiatalok Győrben

Italozás közben eldöntötték a srácok, hogy elmennek szórakozni. Kollégájuk nem akarta vállalni a fuvart, ezért elkötötték az autóját...


A sértett december 1-jén hajnalban értesítette a rendőrséget, mert győri albérlete elől Fiat Stilo gépkocsiját munkatársai az engedélye nélkül elvitték és megrongálták.

Két fiatal kollégája a közös italozás során döntötte el, hogy éjszaka elmennek szórakozni. A 44 éves férfit arra kérték, hogy kocsijával vigye be őket városba. A gyanúsítottak a visszautasítást nem tudták elfogadni, elhatározták hogy elkötik munkatársuk autóját. Az éjjeliszekrényből egyikük észrevétlenül kivette az indítókulcsot meg a forgalmi engedélyt és a kocsival bulizni mentek.

A hazafelé vezető úton a 20 éves ittas sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról és az árokba csúszott. Az összetört autót hátrahagyva a fiatalok taxival utaztak vissza az albérletbe. A rendőröknek elmondták, nem állt szándékukban ellopni az autót, csak kocsikázni akartak.

A Győri Rendőrkapitányság D. Dávid Benjamin 20 éves kisújszállási és K. Zsolt Attila 23 éves pécsi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új Jobbik iroda Győrben

A Jobbik Magyarországért Mozgalom új irodát nyitott Győrben a Tarcsay Vilmos u. 22.-ben. Tovább olvasom