Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Nem cserélték le a régi vezetést

Győr - Szinte a teljes két évvel ezelőtt megválasztott vezetés újra bizalmat kapott a tagságot képviselő küldöttektől a szocialisták márciusi országos kongresszusa jegyében kedden este megtartott győri tisztújításán.
Neupor Zsolt maradt az elnök, Balogh Imre és Németh Árpád az alelnök, míg Némethné Jankovics Györgyi, Szalainé Glázer Tímea, Gergely Zoltán és Molnár Ákos mellett csupán egy korábbról ismert politikus, Apró Antal számít újnak a jelenlegi elnökségben – tájékoztatta a Kisalföldet az MSZP Győr és Környéke Szervezete.

A párt közleményében leszögezi: mindez azt jelzi, hogy a 2006 őszén a helyi választásokon elszenvedett vereséget követően megválasztott új vezetés rátalált a helyes útra, ennek kinyilvánítása a vezetés belső megerősítése. Hangsúlyozza azt is: a konstruktív és főként jóval aktívabb ellenzéki politizálás, a nyilvános javaslatok, a hibafeltáró elemzések azt eredményezik, hogy a korábbinál jóval komolyabban kénytelen számolni a győri MSZP-vel „a hosszú tanulóidőn átesett, a más véleményt azelőtt egyszerűen tudomásul nem vevő" jelenlegi konzervatív városvezetés.

A tisztújítás során a győri szocialisták azt is kinyilvánították, hogy a jövőben is a jelenlegi országos elnök, Gyurcsány Ferenc vezetésével látják biztosítottnak a baloldali, illetőleg az országos célok megvalósítását.

Olvasóink írták

  • 1. Dave_4 2008. november 21. 06:12
    „Nem cserélték le a régi vezetést?????
    Akkor hol van a főc....ny Pádár?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikrovállalkozások – cél a munkahelyteremtés

A vidéken lakó emberek életminőségének javításához egyre inkább szükségessé válik a mezőgazdaságon… Tovább olvasom