Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nem bukkantak Eva Rhodes nyomára a nyomkereső kutyák

Bőny-Szőlőhegy - Hiába kereste 80 rendőr Eva Rhodest Bőny-Szőlőhegy 12 négyzetkilométeres körzetében csütörtökön, nem találtak meg őt. A rendőrök a sűrű erdő mellett a közeli dögkutakat is megnézték, hiába. A nő mobiltelefonja utoljára szeptember 10-én a Pannonhalmi átjátszóállomáshoz kapcsolódott, azóta nem használta.

A megyei és a győri rendőrkapitányság nyolcvan rendőre csütörtökön délelőtt 11 órakor kezdte meg a több mint egy hónapja eltűnt Eva Rhodes újbóli keresését Győr-Szőlőhegyen. A kutatást Szabadfi árpád dandártábornok rendelte el, akit az eltűnt asszony testvére is felkeresett.

A bőny-szőlőhegyi állatmenhelytől két, nyomkereső németjuhász kutyát indítottak a kutyavezetők, miután Eva Rhodesnek a menhelyen maradt ruháiból szagmintát vettek. A négylábúak azonban nem vezettek nyomra, pedig még azt a két cipőt is megszagoltatták velük, amelyeket a sűrűn benőtt erdő aljában találtak a csatárláncban kutató rendőrök.

A keresésbe az erdőt és a környéket jól ismerő erdész, Pozsgai Gábor is segítette a rendőröket. A megyei főkapitány helyettes, Németh Lajos ezredes irányította szisztematikus kutatás nem vezetett eredményre, pedig még a közelben lévő dögkutakat is átnézték.

Videó: Cseh Róbert

A Kisalföld érdeklődésére, hogy miért egy hónappal később folytatták le a nagyszabású kutatást, Szabadfi Árpád dandártábornok, rendőrfőkapitány elmondta, az eltűnés miatt indított közigazgatási eljárás kezdetekor a nyomozók már Eva Rhodes házának környékét 30 rendőrrel egy 600 méteres sugarú körben átkutatták. A helyszínelést is elvgezték, DNS-mintákat vettek. Azonban semmi nem utalt arra, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lenne.

– Ez a mai napig így van. Végül a családtagok, valamint a közvélemény megnyugtatása érdekében döntöttem úgy, hogy nagyobb erőkkel, nagyobb területet vizsgálunk át – magyarázta Szabadfi Árpád.
A tábornok elmondta azt is, hogy Eva Rhodes mobiltelefonjának ellenőrzése is rendszeres, ám legutoljára szeptember 10-én egy pannonhalmi átjátszó állomás cellájára kapcsolódott fel a készülék. Azóta pedig nem volt kapcsolat.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András

Korábban:

A kisalfold.hu érdeklődésére Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei-főkapitány elmondta, hogy az eltűnt nő felkutatására már korábban is folytattak kutatást kisebb területen 30 rendőrrel.

Már az eltűnés után folytatott helyszínelésnél sem merült fel semmi bűncselekményre utaló adat, a közvélemény és a hozzátartozók megnyugtatására rendelte el a főkapitány a csütörtöki, jelenleg is tartó kutatást.

A főkapitány kérdésünkre hozzátette: Eva Rhodes mobiltelefonjának ellenőrzése is rendszeres, ám legutoljára szeptember 10-én egy pannonhalmi átjátszó állomás cellájára kapcsolódott fel a készülék. Azóta pedig nem volt kapcsolat...


Eva Rhodes keresése - További képekért kattintson ide! Fotók: Bertleff András
Korábban:

Bőny - Felszámolják a bőnyi állatmenhelyet, amelynek eltűnt tulajdonosát, Eva Rhodest már nemcsak  keresi, hanem körözi is rendőrség: az asszony ellen ugyanis büntetőeljárás folyik. A még a menhelyen maradt állatoknak sürgősen gazdát kellene találni, mert végső esetben el kell altatni őket.

A hétvégén nyílt örökbefogadási napot tartanak a bőnyi telephelyen. A háttérben az áll, hogy a Csizmás Kandúr Alapítvány – amelynek elnökét, Eva Rhodest szeptember 18. óta hiába keresik – nem bírja tovább működtetni az állatmenhelyet. Zsombori Katalin alapítványi titkár a Kisalföld kérdésére elmondta: még úgy is, hogy az áramszámlát (adományokból) éppcsak ki tudták fizetni, mintegy 200 ezer forint tartozásuk maradt a szolgáltatók felé, s ez tovább halmozódhat. Az alapítvány számlájához nem férhetnek hozzá, így az állatok sorsa csak azoktól az önkéntesektől függ, akik segítik a menhely fenntartását, illetve az állatok gondozását. Ez pedig nyilvánvalóan nem mehet a végtelenségig.

Mostanra nyilvánvalóvá vált az is, hogy a telephely, amely jelenleg sem rendelkezik működési engedéllyel, nem kap zöld utat a későbbi működtetésre. Az alapítvány munkatársai erről a héten egyeztettek a győri önkormányzattal, ahová az ügy még Eva Rhodes korábbi fellebbezése nyomán került – közölték velük, hogy a jegyző nem adhat engedélyt a folytatásra. Dr. Szabó Tamás megyei főállatorvos a Kisalföld kérdésére megerősítette: a szakhatósági véleményt ő adta ki, a jegyző pedig ennek ismeretében nem engedélyezte a működtetést. Dr. Lipovits Szilárd győri jegyző ugyanezt nyilatkozta, hozzátéve, hogy a hivatalos értesítést hamarosan megküldik az alapítványnak. Ebben nincs vita, Zsombori Katalin közölte: nem kívánnak fellebbezni, s ő a jogszabályoknak megfelelően el is indítja a felszámolást. Ehhez viszont gondoskodni kell az állatokról is: 24 kutyáról és 27 macskáról, akiket szándékaik szerint örökbe szeretnének adni.

Ők sem maradhatnak a menhelyen. Fotó: Krizsán Csaba
Ők sem maradhatnak a menhelyen. Fotó: Krizsán Csaba

A szombaton és vasárnap délelőtt kilenctől délután hatig tartó akció célja egyértelműen az, hogy az állatok gazdára találjanak. Ki kell mondani, hogy a tét sorsdöntő: akinek nem tudnak új otthont találni, azokat az állatok valószínűleg előbb-utóbb el kell altatni. „Ez a legutolsó, amit szeretnénk. De ha nem tudunk fizetni, hamarosan nem lesz sem víz, sem villany a területen, s ha az állatoknak orvosra lenne szükségük, azt sem tudnánk kifizetni" – fűzte hozzá az alapítványi titkár. Az örökbe fogadható kutyák és macskák képeit az érdeklődők megtekinthetik a  a www.csizmaskandur.hu oldalon, valamint http://gallery.site.hu/u/Bony-Szolohegy címen.  

Reinhoffer Csaba alezredes, a Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője kérdésünkre elmondta: nagy erőkkel keresik az Európai Unió tagállamaiban Eva Rhodest, először is szerteágazó személyes kapcsolatai révén próbálnak a nyomozók előbbre jutni (mint azt megírtuk, utoljára egy hipermarket kamerája rögzítette a bőnyi állatmenhely vezetőjét, aki akkor egy ismeretlen fiatalember társaságában tartózkodott). Az alezredes viszont e mellett jelentős eredményt remél a telefontársaság együttműködésétől, mivel kulcsfontosságú, hogy Eva Rhodes jelenleg kikapcsolt telefonjai milyen cellapozicíóban voltak, amikor utoljára működtek. Telefonból többet is használt az asszony, közülük az alapítvány telefonját a leggyakrabban.

Miért keresik ilyen nagy erőkkel az eltűnt asszonyt? – kérdhetik talán sokan. Reinhoffer alezredes hangsúlyozta: először is tudomásul kell venni, hogy Rhodes egy közismert ember, akinek állatvédelmi munkája miatt a közigazgatási eljárás is kiemelt fontosságú, de nem csak erről van itt szó. Eva Rhodes-t ugyanis most már körözik.

A bőnyi menhely tulajdonosa ellen büntetőeljárás folyik hivatalos személy elleni erőszak miatt. Ez volt az az öt évvel ezelőtti eset, amikor a vád szerint nekiesett a körzeti megbízottnak. Mivel a legutóbbi tárgyaláson Eva Rhodes már nem jelent meg, a Győri Városi Bíróság a napokban elfogató parancsot adott ki ellene. Így a rendőrség most már kétszeresen is keresi Európában a menhely vezetőjét, akinek rejtélyes eltűnésével kapcsolatban egyébként – nem hivatalos forrásból tudjuk – semmi jel nem utal élet elleni bűncselekményre. Ezt azonban Reinhoffer alezredes sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. ebure 2008. október 16. 13:13
  „Nem jó a hasonlat, hogy nem adna kutyát annak, akivel nincs jóban. Ezekhez a kutyákhoz semmi köze nem volt annak az asszonynak. Ön sem szólhatna bele, hogy a szomszédja kinek adja a saját kutyáját.”
 • 42. Apofisz 2008. október 15. 19:13
  „Azt a cikket olvastam.
  Részben megértem részben nem.Én se adtam volna olyannak akivel nem vagyok jóban.Viszont kutyóknak talán jobb lett volna.
  Az állatok nem tehetnek arrol ami van.”
 • 41. ebure 2008. október 15. 15:38
  „Kedves Apofisz!
  Látogasson el a téma legújabb fórumába itt:
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/a_bonyieket_nem_engedte_allathoz_jutni_eva_rhodes_testvere_/2073615/”
 • 40. Apofisz 2008. október 12. 05:38
  „Kb március-április körül fogadtunk örökbe egy kutyát.Ekkor találkoztam Évával.Ő adta ki a

  kutyát.Kérdezösködött,érdeklödött.Hol milyen helyen lakok,jó helye lesz-e a kutyának.Ismerek e állat orvost akihez majd vinni

  fogom amikor kell.Elmondtam neki hol lakok és ott ki az állatorvos és hogy nem ahhoz fogom vinni mert nem jó dolgokat

  hallottam róla hanem inkább egy messzebbi de jó hirben álló állatorvoshoz.Ekkor Éva emlitette,hogy ahhoz jobb ha nem is

  viszem mert panasz van rá,desztilált vizzel olt,meg ugy gógyit hogy eltat.Lakhelyem hallatán érdeklödött név szerint egy

  illető után,hogy ismerem-e akit egy másik jószomszéd feljelentett mert tul sok a kutyája,éheznek és marakodnak a kutyák.Ekkor

  ezek amiket elmondott nem foglakoztattak különösebben.Ekkor nekem Évárol kellemes benyomásom volt.Hanem pár hónap

  mulva.Sajnos a családom tagjai folyamatosan rágták a fülem,kissé problémás volt a kutya.Szerintem meg csak neveletlen.Sok

  volt vele a gond.Nálam elfogyott a cérna,legyen családi béke végre.Vissza vittük a kutyát a menhelyre.Én dolgozni mentem

  éjjelre,a családom többi tagja érezte,tudták ez nem tul szerencsés dolog,röstelték is magukat,hogy mit mondjanak.Se maguknak

  se Évának nem akartak kellemetlenséget és megbántást.Jőtt a mellé duma,költözés stb.Hát nem jött össze.
  Az a bizonyos,sok kutyás feljelentett szomszéd is ott volt.Önkéntes segitő volt,azt hiszem igy mondják.És az elmondta,hogy

  nem igaz.Ekkor Éva mérgesen mondta,hogy nem kell hazudni stb.Én éjjel munka közben kellemetlenül éreztem magam.Bántotta a

  lelki ismeretem a dolog,vissza vittük szegény kutyót.Reggelre döntöntöttem,lesz ami lesz szembeszállok családommal,kutyát

  vissza hozzuk.Vagyis délután-este vittük és másnap reggel amikor értem jött feleségem munkába kocsival,egyből mentünk

  menhelyre a kutyáért.Ez szeptember 9.-én reggel kb fél 7 körül volt.Odamentünk a menhelyhez.Csengettem többször is.Nem jött

  ki senki csak kutyák ugattak.Párszor csengettem még,gondoltam ha a csengöt nem is hallják talán a kutya ugatást igen.
  Közben esett az eső.A csengő a kutyáknál volt de a lakáshoz nem találtam,ami az ut test másik oldalán van.A kapu ugy

  emlékszek nyitva volt egy kicsit és az a csaucsau kint sétált.Esett is,nagy kutya kint,beültem autóba.Gondolkodtam bemenjek

  kopogni vagy mi legyen.Nem mertem bemenni.Én se örülök ha hajnalban felkeltenek.Amennyire belehetett látni ugy tünt nincs

  otthon senki.Persze mért is ne,a telefonom nem volt feltöltve,telefonálni se tudtam.Az a csaucsau kint sétált.Bement a fák

  közé meg kijött.Gondoltam nem kezdek ki vele.Elmentünk.Feleségem késöbb,valamikor napközben ment vissza kutyáért.Akkor mondta

  neki Éva szerencsénk volt.Ha pár percel korábban visszük a kutyát akkor már nincs meg mert voltak az angolok és vittek több

  kutyát is és elvitték volna ezt is.Éva emlitéséből tudom,az egyik legnagyobb támogató ezek az angolok.vagy mintha ilyesmit

  emlitett volna.Vagyis szerintem volt ott pénz és lehet nem is kevés.Feltételezem azt a telefont is abbol vette.9.-én reggel

  amikor mi ott voltunk,nem volt ott semmi autó meg semmi se,a ház előtt.Pár nap mulva hallottam illetve olvastam is,hogy

  másnap eltünt.Elég furcsának tartom a dolgot és bevallom izgatja is a fantáziám hogy vajon mi történhetett.Először is nem

  értem,mért volt önkéntes segitö akit feljelentettek a sok kutya miatt.
  Igy dolgozta le esetleg Éva segitségét? Meglehet.Igy utolag eltudom képzelni,lehetett haragosa állat orvos is.Csak gondoljuk

  végig mit veszitene,ha bebizonyositodik hogy valoban vizzel olt.Szerintem elvesztheti a prakszisát,ami hát nagyon sok pénzel

  is járhat,gondolom.Lenne mit veszitenie.Egy munkatársam is ismerte Évát.Ő tőle hallottam,hogy állitolag hajléktalanok is

  szoktak oda vinni kutyát.Lehet pont olyankor ment egy amikor látta van ott sok pénz.Ebben is lehet valami.Esetleg nem egyedül

  volt.Az hogy felvolt dulva az iroda.Háát amikor én ott voltam,ugyan nem tudom az volt-e az iroda,de már akkor sem volt igazán

  rend.Az ujság szerint ott volt a kocsija benne a kulcs.Délután kamerafoto amikor telefont vesz.Nem egyedül volt.Feltételezem

  Éva autójával voltak tesconál.Ha telefonra nem futotta annak az illetönek gondolom autóra sem.És ez.Mért gondolja mindenki

  azt,hogy annak az illetönek lett véve a telefon.Panonhalmi antenna vagy mi fogta utoljára a jelet.Lehet Éváé lett a telefon.
  Vagyis szerintem a tescobol a győrujbaráti uton mentek pannonhalma felé és onnan a menhely felé.Vagyis szerintem az az

  antenna és a menhely között történhetett valami.Menhely körül 600 méteres kör,hát az jócskán kiesik.Erről két feltevésem is

  van.Egyik,az a fital ember eltette láb alól,látta sok pénz van nála és valahól ott a környéken eltüntette a kocsit pedig

  elvitte haza a helyére.lakásba nem ment be,ne hagyjon nyomot,ezért maradt a kulcs az autóban.A másik feltevésem ésszerübbnek

  tünik.Azzal a bizonyos sok kutyás feljelentett szomszédal beszégettünk,találgattuk vajon mi történt.Ebből tudom Éva valamikor

  részt vett valahol afrikában valami elefánt megmentésben vagy valami hasonlo dologban,és onnan is szó nélkül eltünt,keresték

  ugyanigy.Ezután jelent meg itt magyarországon.Aztán azt is,hogy Éva az eltünésekor ment más városokba össze gyüjteni az

  ottani adományokat segélyeket.Ehhez társitom a nyilatkozatát,amiben elmondja unja már a magyarokat hogy ilyenek meg

  olyanok.Ez a szomszéd is emlitette,hogy neki is mondta ezt.Elege van az egészből,itt hagy mindent és haza megy.Szerintem

  össze szedte a pénzt és haza ment.Vagy lehet más valahova de önként lépett le a pénzekkel.Mellesleg az eltünése elött ennek a

  szomszédnak vitt több kutyát is amit most alig győz ellátni és azt emlegeti elaltatja őket mert nem győzi,köztük azt is ami

  valamikor azé volt.Ujjabb jel arra hogy lelépett és ezt elöre megtervezte.Amikor az ujságban volt az a tescós kép,feleségem

  váltig állitja,hogy Éva eltünése után kb 1 hét mulva ez az illetö egy fehér autóval jött amiben még ült valaki ennél a

  szomszédnál kereste az Évát viszont a szomszéd állitja ott tuti nem járt.Hát ki tudja.Végül is szerintem tök mindegy.
  Kiváncsiságból rákerestem a neten Éva teljes nevére.Kissé furcsálom a találatot.Nincs semmi ujság cikk,semmi

  körlevél,felhivás,adománykérés,állatorvosi vagy egyébb diploma,semmi egy érdekes dolgon kivül.Ezen a néven valamikor 1880

  valahányban valahol Kenses államban elhunyt egy illetö.Az oldalon fent a családfa.Ezek után nem tartom kizártnak ez a nő

  ebből él.Járja a világot,állatok megmentése cimszó alatt adományokat gyüjt aztán lelép.kis idő mulva felbukkan valahol

  máshol.Az állat szerető emberek persze kedvelik,tisztelik,elnem tudják képzelni ilyen létezhet.Azért gondoljuk csak jobban

  végig.Adó mentes bevétel.Nincs igazán nyoma,kitől mikor mennyit kapott.Akár pénzt is moshatna.Vagy kereshet azzal,hogy amit

  itt jószivvel befogad azt máshol eladja.Jót tesz mindenkinek,csak éppen a pénz,legalábbis egy része,nála marad.
  Nem tartom kizártnak azt sem,az tette be nála a kaput amikor mi vissza vittük a kutyát és akkor inditotta el a dolgot.
  Szép és jó dolog a média részéről ez,hogy az emberektől várnak információt,ki látta ki hallott még róla.Azért arra is kéne

  gondolni mi van ha valóban büncselekmény áldozata lett.Szerintem nagyon sokan inkább hallgatnak,esetleg a félelmtől.Az a

  fiatal ember a tescós foton,lehet ugyanigy van.Ugy érzi gyanusitják és inkább eltünik mintsem őszerinte rákenjenek valamit.
  Hát bizok benne egyszer majd valahonnan előkerül Éva,és majd jól megmondja a magáét nekünk.
  bocsi a hosszu irásért.”
 • 39. ebure 2008. október 11. 18:54
  „A Csizmás Kandúr honlapját olvasva úgy tűnik, hogy még mindig 17 kutya és 12 macska vár gazdira. Szívből kívánom, hogy holnap estére minden állat gazdira találjon, és ne kerüljön sor egyetlen altatásra se!”
 • 38. ebure 2008. október 11. 13:49
  „Eva Rhodes eltűnése óta rég letelt a 14 nap, amennyi a menhelyek és a gyepmesteri telepek tartási kötelezettsége. Ha ez időn belül a tulajdonos nem jelentkezik oltási könyvvel, amely igazolja, hogy az állat az ő tulajdona, és érvényes oltással is rendelkezik, akkor a kutya örökbe adhatóvá válik bárkinek, aki kifizeti az oltás költségét. A spániel vagy bármelyik más kutya örökbeadásának tehát semmi jogi akadálya sincs.

  Az eltűnt személy családja jogilag nem felelős az alapítvány és a menhely dolgaiért, és nyilván erkölcsi felelősséget sem éreznek, mivel nem segítenek. Botorság és gyengeség lenne engedni őket bármibe is beleszólni.

  Ők sincsenek azonban irigylésre méltó helyzetben, mert szembesülniük kellett azzal, hogy ország-világ kezd belelátni abba, amit a család szívesen rejtett volna véka alá továbbra is: az állatvédelem színlelése csak lepel volt, amibe burkolózva a gátlástalan asszony sokáig kijátszotta környezetét, és most az egész családra rossz fényt vet. Csak hát, kitől határolódjanak el: egy ilyen családtagtól, vagy a társadalom tisztességes rétegeitől? Fogas kérdés lehet a számukra.”
 • 37. tudjuk 2008. október 11. 09:23
  „Ha Spaniot ma elvinnék,vagy holnap,adjátok oda!Teljesen mindegy,hogy a lánya mit "kér".Legfeljebb azt kell mondani,Spani is eltűnt,mint Oszkár,aztán csókolom.Nehogy már Sophie őnagysága diktáljon bárkinek is,amikor a kisujját nem mozdította az állatokért!Ő is hol ért magyarul,hol nem,mint az édesanyja.”
 • 36. spánieles 2008. október 11. 08:47
  „Az egész egy rohadt kabaré, amit a kedves család művel! 3 hét után jutott eszükbe átnézetni az erdőt? Tényleg nagyon fontos lehet! A 34. hsz-el teljesen egyetértek! A lányának arra volt esze, h megkérje a győrieket, az unoka miatt ne fikázzák a kedves nagyit, de egy köszönöm már nem birt kicsúszni a száján azoknak, akik naponta kijárnak oda a munkájuk után, h ellássák az állatokat. Ugyanez áll a testvérére is. Arról már nem is beszélve, h Spani szerencsétlen pont a lánya kérésére nem kiadható, mert állitólag olyan nagyon szeretnék elvinni az unokának. Annyira rohannak érte, h egy hónap alatt nem értek oda... Nem tudom azt tudják-e, h Spani kiszámithatatlan, harap, odakapkod, baromira nem való gyerek mellé. Viszont már sokan elvitték volna jó helyre olyanok, akik ezzel tisztában vannak, tudják kezelni. És ott van még Oszkár misztikus eltűnése is, ugye. Na ennyit a kedves családról...”
 • 35. Zsiba 2008. október 10. 17:14
  „Kicsit beleolvasgattam a régebbi cikkek hozzászólásaiba... Adjunk hálát a jó Istennek, hogy ez a megtébolyodott, pénzéhes állatkínzó eltűnt, és nehogy már az adófizetők forintjaiból keressék, könyörgöm. Ő anno azt mondta "felőlem akár meg is dögölhetnek", kövezzetek meg, de mára én is ezt gondolom róla.
  És kérem a jóérzésű embereket, állatbarátokat: látogassatok ki a hétvégén rendezendő örökbefogadó napokra!!! Ha hazavinni nem is tudtok állatot, de megsimogatjátok a buksijukat, már szebb lesz a napjuk (és biztos vagyok benne, hogy nektek is). A hosszú hónapok, netán évek kínjai után kicsit hadd érezzék azt, hogy fontosak, hogy valaki szereti őket is...még ha csak néhány óráig , percig is.
  Én nagyon-nagyon szurkolok mindnyájuknak, kerüljenek minél többen szerető családba. Katinak és Szilvinek pedig kitartás és köszönet!”
 • 34. tudjuk 2008. október 10. 15:46
  „Hát az "aggódó unoka "se teljesen hülye,remélem.Kiváncsi vagyok,anyu mivel indokolta neki,hogy nem törte össze magát az elmúlt hetekben a kutatásban,hogy leszarta a nagymama állatait,hogy a kisujját sem mozdította.
  Maximum esetleg azzal,hogy "a hülye magyarok" bevették,hogy eltűnt a nagyi.
  Ha Majláth Judith a nemzetközi taposóaknás munkája mellett képes arra,hogy ekkora cikibe keveredjen,akkor ez a család tényleg megérdemli a sorsát.”
 • 33. macskusz45 2008. október 10. 11:35
  „Igen a hír igaz. Nem véletlenül adtak az RTL-híradóban nem friss, hanem átvett képeket. Ennek ellenére is megpróbáltak segíteni, amiért minden köszönet megilleti őket.”
 • 32. Pille 2008. október 10. 11:29
  „Ha igaz, amit macskusz írt, akkor azt hiszem ezzel végképp kimutatta a foga fehérjét a Majláth família. Gyönyörűek. Nehogy véletlenül szegény állatok jól jöjjenek ki a dologból. Hatalmasan szeretik az állatokat, ez abból is látszik, hogy Éva drága kis Spanikájára sem néztek rá azóta sem. Gratulálok kedves Judith és Sophie!”
 • 31. macskusz45 2008. október 10. 11:02
  „Az aggódó család tegnap szándékosan nem egedte be a menhelyre az RTL Klub és a Kisalföld segíteni szándékozó riportereit, akik az örökbefogadó hétvégéről szerettek volna írni. Ha egyszer már a gondozásukban nem akarnak és nem tudnak segíteni, legalább az állatokra lennének tekintettel. A győriektől azt kérték, a reménykedő unoka miatt tartózkodjanak a negatív megjegyzésektől, ez megtörtént. Ez az ügy eddig sem róluk szólt, hanem az elaltatástól megmenthető állatokról.


  Örökbefogadó hétvége a Csizmás Kandúr felszámolás alatt lévő állatmenhelyén!!
  Október 11-n és 12-n egész napos örökbe fogadó hétvégét szervezünk. Szombat és vasárnap 9.00-tól várjuk a látogatókat és leendő gazdikat.
  Képek:
  http://gallery.site.hu/u/Bony-Szolohegy/cicak
  http://gallery.site.hu/u/Bony-Szolohegy/kutyak_Dogs/”
 • 30. kínai étterem 2008. október 10. 06:33
  „Én feltálalnám Éva nénit is,ha a kuncsaftjaim szeretnék a zsírosat,de sajnos csak a kutyasaslik érdekli őket.”
 • 29. vet 2008. október 09. 22:57
  „Kínai étterem húzzál már vissza oda ahonnan jöttél.Vagy főzd ki magad,aztán etesd a többi ferdeszemű barátoddal.Remélem sikerül minden állatnak gazdát találni és remélem jól megnézik kinek adják ki.”
 • 28. kínai étterem 2008. október 09. 22:30
  „Ha már végképp nem találtok megoldást, a kutyákat még mindig átveszem, de most már csak ingyen. A macskák viszont úgy sem kellenek!”
 • 27. ebure 2008. október 09. 21:52
  „Jó időjárás ígérkezik az örökbefogadó hétvégére. Sok sikert Csikosmalacnak és a nyakába szakadt sok állatnak!”
 • 26. csikosmalac 2008. október 09. 21:22
  „andy.. másfél évig próbáltam...
  tudjuk... nem vitte el az 1%-t sőt még meg sem igényelte

  azért ezt sem feledjük el itt a traccsparti közepén ami igazából nem vezet sehova

  Örökbefogadó hétvége a Csizmás Kandúr felszámolás alatt lévő állatmenhelyén!!
  Október 11-n és 12-n egész napos örökbe fogadó hétvégét szervezünk. Szombat és vasárnap 9.00-tól várjuk a látogatókat és leendő gazdikat.
  Frissített gazdit keres kutya rovat a menhely weboldalán!
  Napi feladatokról eseményekről a weboldal híreiben olvashatnak.

  www.csizmaskandur.hu
  csizmasmenhely@freemail.hu
  Zsombori Kati 30/9866-115”
 • 25. tudjuk 2008. október 09. 21:19
  „Mellesleg,ha az én anyám állatmenhelyet csinál,és én olyan nagyra tartom ezt a tevékenységet,és ha ez az én nagyrabecsült édesnyám eltűnne,első lennék abban,hogy ne szenvedjen csorbát a tevékenysége,ott güriznék minden nap,és nem másokat hajtanék az erdőbe,hanem a nyugtalanságtól hajtva magam lennék az első...Ha az anyám tényleg eltűnt volna...
  Ha pedig azt szeretném elhitetni mindenkivel,hogy Angliában vagyok,akkor nem olyan helyen laknék Magyarországon,ahol vannak szomszédaim,és nem járatnám a lányomat magyar általános iskolába.”
 • 24. tudjuk 2008. október 09. 21:10
  „Igen,az számít,hogy a vezető hibázott,mivel önnön nevével kívánta tevékenységét fémjelezni.A mi 1%-kunkból,melyet lehetséges,hogy most is elvitt.
  Mindenesetre abszurd,hogy szemete elszállításához pénzt koldul az alapítvány,mely Éva birtokán tenyészik és 80 rendőrnek kell vadászni rá ,miközben teljesen egyértelmű,hogy az egész eltünedezés megrendezett dolog volt,azért,hogy időt nyerjen vele.
  Miután pedig közpénzen és jelentős önkéntes munkával kitakarítják az udvarát,megjelenik lánygyermeke,és tán még anyus is előkerül,pillanatnyi elmezavarra és rossz egészségi állapotra hivatkozva...”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az adókedvezménytől a kismamaellátásig

Régió - A Burgenlandba dolgozni járó ingázók munkajoggal, szociális ellátásokkal kapcsolatos… Tovább olvasom