Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Nem a VEKE miatt csúszott a nosztalgiabusz-járat

Győr - Korábban megírtuk, hogy az érdeklődő utasok hiába vártak a VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület) által az autómentes napra meghirdetett nosztalgiabusz-járatra. Elértük a szervezet vezetőjét, aki tájékoztatott a csúszás okáról.
Dobronyi Tamás, a győri tagszervezet vezetője elnézést kér a lemaradt utasoktól, de a járat indulási ideje nem a VEKE hibájából csúszott. „Sajnáljuk azokat az utasokat, akik a 16.30-kor induló nosztalgiajáratról lemaradtak, de az egyetemen megrendezett közlekedési eszközök versenye majd egy órát csúszott, így ezzel a késéssel tudtunk csak a Révai utcai buszvégállomásra visszamenni. A pinnyédi fotójáratra, ami 15.30-ra volt meghirdetve, olyan nagy volt az érdeklődés, hogy azt a járatot sem hagyhattuk ki. Ezért természetesen a busz nem ért vissza fél ötre, de amikor visszaértünk, azonnal áttábláztunk, és sok érdeklődő utassal a busz megtette az elcsúszott „4–7" nosztalgiakört. Még egyszer elnézést kérünk mindazoktól, akik lemaradtak!"

Tudósító: A Révai utcába 1 órás késéssel, de megérkezett Hétfőn a nosztalgiajárat

A régi Ikarus 66-os busz 1 óra késéssel ért oda a Révai utcába. Igaz, hogy 15.30-ra volt kiírva, hogy indul 13-as járaton. A kitartóbbak vártak és a várás eredményt hozott 16.15-kor megördült a várvavárt busz. Ezután egy órás 13-as járatra indult a faros nosztalgiabusz fotó-megállásokkal. A buszra nagyon sokan kíváncsiak voltak. Én magam is elmentem a "fotó" járatra. A faros 3 helyen állt meg. Először a Pinnyéd felé vezető főúton, aztán a 13-as busz végállomásánál és utoljára pedig a győr felé vezető út egyik bekötőjénél álltunk meg buszt fotózni. Mint előbb említettem nagyon nagy tömeg volt. Körübelül 15-20 fotós fényképezte és nézte a még élő történelmet. Ezután visszaindultunk a Révai utcába ahonnan úgy döntöttek a szervezők hogy a busz a késések miatt mégegyszer elindul egy 4-7-es járaton. A buszra ismét nagyon sokat szálltak fel. Miután ismét visszaértünk a végállomásra a buszról mindenki leszállt és a faros nosztalgiabusz lassan elment vissza a telepre...

Köszönjük a Vekének az egész város nevében ezt a szép napot!

Zátonyi Gergely

 

Zátonyi Gergely további képeihez kattintson ide!

Olvasóink írták

  • 1. Utazó 2008. szeptember 24. 10:40
    „Ahogy láttam, a délelőtti 8 járat is pontosan, menetrend szerint indult, csak a végén volt ez a kis gubanc. De összességében nagyon jól sikerült a program, köszönet érte a szervezőknek!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mali vízügyi szakemberei Győrben jártak

Győr - Mali vízügyi küldöttei – Mamoutou Doucoure és Bandia Cissok – voltak az… Tovább olvasom