Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Négymilliós csatornafelújítás

˝Udvarunkat, pincénket rendszeresen ellepi a szennyvíz, ami olyan erővel jön, hogy felnyomja az aknafedelet Győrben.˝

˝Udvarunkat, pincénket rendszeresen ellepi a szennyvíz, ami olyan erővel jön, hogy felnyomja az aknafedelet Győrben, a Szitásdomb utca 55. szám alatt. De az utcában ez több háznál is gond. Folyik az udvarunkban az ürülékkel, a rongyokkal, popsitörlőkkel teli bűzös lé, a pincében tönkretette a kazánt, a tűzifát, a többi ott tárolt holmit. Takaríthattuk a vécékből lehúzott szennyet. A Pannon-Víz szakemberei már jártak itt, jegyzőkönyvet vettek fel. Arról volt szó, hogy megvastagítják ezen a részen a szennyvízcsatorna csövét. De meddig várjunk?˝ – panaszolta a szerkesztőségünket felhívó olvasónk.

– A kisbácsai csatornarendszer kritikus pontjáról van szó, ahol a meglévő kis átmérőjű utcai vezeték gyakran túlterheltté válik. A probléma megoldása érdekében a Csalogány utcában százötven méter utcai csatornát fogunk kicserélni, csaknem négymillió forintos költséggel. A tervek már elkészültek. Ez lesz az idei év első nagyobb csatornarekonstrukciója – válaszolt kérdésünkre Hoffer Gábor, a Pannon-Víz zrt. szennyvízágazatának vezetője. Hozzátette: a kivitelezést az első negyedévben elkezdik. Amennyiben olvasónk az elkövetkezőkben megalapozott és jogos kárigénnyel él a szolgáltatónál, felelősségbiztosításuk terhére rendezik kárát.

Olvasóink írták

  • 1. janika 2010. február 09. 13:30
    „Ugy látszik nekik nem építettek be búvárszivattyút, saját áram felhasználásával a Pannon -víz javára. Máshol még a dombokra is raktak be karlalbe tömörűlve az önkormányzat és az áramszolgáltatóval a lakosság efféle foszogatására.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több vállalkozástól kevesebb adóbevétel

Ha folytatódott volna az előző évek tendenciája, a tavalyi adóbevétel meghaladja a 400 milliárd… Tovább olvasom