Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Negyedmillió a Presztízs-díjastól

Demetrovics Szilárd a napokban vette át azt a negyedmillió forintos adományt, amelyet a Kisalföldi Presztízs Díjjal jutalmazott Kocsis Róbert adott át a „Mit tehetnék érted?" autizmusért alapítványnak.

A Security Patent ügyvezetője cége segítségeként ajánlotta fel a pénzt a Mindszentpusztai Autista Otthon működtetésére. Mint azt Demetrovics Szilárd elmondta, az otthon kiválóan működik, ám a támogatásra, a működési támogatásra igazán nagy szükség van.

Demetrovics Szilárd és Kocsis Róbert. Fotó: Bertleff András


Az építkezésnél sokan segítettek munkával, alapanyagokkal, de most a leghatékonyabb támogatás számukra, ha pénzt ajánl fel valaki, a Security Patenthoz hasonlóan. A negyedmilliós segítség példamutató és lehetővé teszi az otthon lakóinak, hogy továbbra is eljárjanak úszni, állatkertbe, életüket segítő és megkönnyítő foglalkozásokon vegyenek részt.

(A Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány adószáma: 18510425-2-8, bankszámlaszáma: 10200249-33074865-00000000. Ide várják és köszönettel fogadják a felajánlásokat, amelyekről a Kisalföld örömmel beszámol.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négymilliárdot rótt ki az APEH

Győr-Moson-Sopron - Az APEH az elmúlt évben 742 vagyonosodási vizsgálatot indított Győr-Moson-Sopron… Tovább olvasom