Kisalföld logö

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 15°C | 26°C Még több cikk.

Négy autó ütközött az M1-es autópályán Győrnél - A sofőr kirepült a kocsiból, meghalt - újabb fotók a helyszínről

Négy autó ütközött az M1-es autópályán Győrnél - A sofőr kirepült a kocsiból, meghalt - újabb fotók a helyszínről
A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.
9.15 - Zavartalanul haladhat a forgalom a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén. Befejeződött a műszaki mentés és a helyszínelés az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 118. kilométerszelvénynél történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén - közölte a rendőrség.

8.50 - Egy forgalmi sávon haladhat a forgalom az autópályán történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén - közölte a rendőrség.
 
Négy autó összeütközött az M1-es autópályán Győrnél - Fotó: police.hu
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 25-én 3 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé közlekedő oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, ami elütötte. A balesetben a sofőr életét vesztette, ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

8.45 - Olvasónk több helyről is hatalmas dugóról számoltak be, fotóink az M85-ösön készültek
 
Halálos baleset az M1-esen Győrnél - Dugó az M85-ösön

8.15 - Fotók a helyszínről
 
Négy autó ütközött az M1-esen Győrnél, egy ember meghalt

7.00 - Az útinform az közölte, hogy aki teheti, már a 129-es km-nél lévő, 85-ös főúti csomóponttól kerüljön Győr irányába, majd a 81-es főúton, Székesfehérvár felé közlekedve a 115-ös km-nél visszatérhet a sztrádára.

A Hegyeshalom felé tartók is lassabb haladásra készüljenek, ott a belső sávot zárták le.Győrben a 82-es főút bevezető szakaszán is jelentős torlódás alakult ki, ezért aki Veszprém felől tart a megyeszékhelyre, kerülhet a Nyúl-Győrújbarát útvonalon, de az 1-es és a 83-as főút Győrön átvezető szakaszain is a megszokottnál erősebb forgalomra kell számítani.

A rendőrség közleménye szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 25-én 3 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé közlekedő oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, ami elütötte. A balesetben - az elsődleges információk szerint - a sofőr életét vesztette, ketten megsérültek. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. Tekintettel arra, hogy a balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

6.02 - A 82-es főútra terelik a forgalmat

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte.
    
A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.
    
Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.
    
A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holland politikus miatt zárnak le egy utcát Győrben vasárnap

Holland politikus miatt zárnak le egy utcát Győrben vasárnap
Forgalomkorlátozások lesznek a városban egy delegáció miatt, a Tihanyi Árpád út egy szakaszát… Tovább olvasom