Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Négy autó csúszott össze a Radnóti szobornál

1-es főút - Négy autó ütközött a Randóti szobornál. A negyedik egy kamion volt. Egy könnyű sérült.

A baleset szerda reggel negyed kilenc után történt az 1-es úton a Radnóti szobornál.

A rendőrség információi szerint az első autó megállt, a második szintén, a hamadik személyautó belecsattant a másodikba, és az egészet tolta össze a kamion.

Az utat fél pályán lezárták, a forgalmat rendőrök irányították.

Baleset a Radnóti szobornál - Fotó: H. Baranyai Edina

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Patriot 2009. szeptember 16. 18:59
  „Nem tudom hány halálesetnek és balesetnek kell még bekövetkezni,hogy valamit kezdjenek azzal az útkereszteződéssel.
  Nép utca felől életveszélyes kihajtani a az elburjánzott bozóttól,aki a védett útvonalon halad az meg csak az utolsó utáni pillanatban látja meg a csalitosból előbukkanó autót.
  Amúgy a régi Bécsi utat meg nyugodtan lezárhatnák a Radnóti szobornál,azonkívül,hogy a pár víkendház tulajdonos kibe kocsikázik számottevő forgalmat nem bonyolít.
  ..ja és így lehet,hogy a kurvacenter is elköltözne az út mellől!”
 • 25. adner 2009. szeptember 16. 18:34
  „fmoni20
  Tudod te hiába figyelsz ha rád nem figyelnek.Pont ebben a kereszteződésben ( régebben ) én figyeltem csak a mögöttem lévő nem ,kocsim fél hátulja bánta . A másik autós annyit mondott,nem is látta,hogy ott vagyok.”
 • 24. tibipityu1951 2009. szeptember 16. 18:23
  „Aki a táblákat nem tartja be,azt a büntetés sem riasztja vissza,a közlekedési morál nálunk minimális,míg a motoros 100-zal megy a városban,a kerékpáros meg semilyen KRESZ-tudásra nincs kényszerítve,csak tekereg az autók között,még az elsőbbségadás táblát se veszi figyelembe,sokat nem várhatunk.”
 • 23. fmoni20 2009. szeptember 16. 18:22
  „Stewe: Jobb, ha tudod, én betartom a 70-es táblát Győr felé és Győrből jövet is! És ezáltal a mögöttem lévők is!!! És mivel figyelek mindenre és mindenkire, még soha nem baleseteztem ott se (és lekopogom, máshol sem) senkivel!!!”
 • 22. Powerarc 2009. szeptember 16. 17:30
  „Ahogy elnézem, nem igazán látható a Nép utca felől milyen tábla van, remélhetőleg stop tábla. Amit hiányolok még az a felfestés, meg a kereszteződés beláthatósága, azt a sok bokrot meg lehetne ritkítani. Ezek nem nagy és drága dolgok, de biztos lenne valami pozitív hatása.”
 • 21. Vale 2009. szeptember 16. 16:50
  „Ha már olyan nálunk a közlekedési morál,hogy totál senkit nem érdekel a tábla,akkor mi fenének nem tesznek ilyen helyekre egy trafipaxot??Statisztika,hogy a balesetek max 20 % történik autópályán a többi egyéb hasonló utakon!Bezzeg a pálya tele sebességmérővel! Pár embernek meg kell(ett sajnos halnia amíg megoldódik ez a "rendkívül" nehéz probléma..(ezen a szakaszon volt már rá több példa..)de miért is ez oldódna meg?? ebben az országban minden máshogy működik mint Europában..”
 • 20. Imcsi 2009. szeptember 16. 16:48
  „a.h.a. ! KÖSZI!”
 • 19. Stewe 2009. szeptember 16. 16:37
  „Az ominózus sebességkorlátozó 70es tábla épp azon a ponton van, ahol a Győrt elhagyó autók már rég lendültben vannak. Őszintén, ki lassít le ott 70 re? Ugyanúgy ahogy a repülőnél is kint a 70es. A zöldhullámba peersze hogy lelassítok... marhaság. A Radnóti kereszteződéssel valamit kellett volna már rég kezdeni, mivel az a legelső lehetőség a városba való bejutásra, ill az onnan való kijutásra. A kereszteződést ismerve a legveszélyesebb manőver a Nép utcából Győr felé kikanyarodni, amit nem is értek, mivel ha a belváros felé van dolga valakinek, mehetne a Nép utcából a Kossuth utca felé is. A gond azokkal is van - fajtajellegtől függetlenül- akik Abda felé kanyarodnak ki és magasrol tesznek a Győr felől érkezők elsőbbségére.”
 • 18. a.h.a. 2009. szeptember 16. 16:22
  „Imcsi
  A "tudósító" címszó alatt keresd.”
 • 17. Imcsi 2009. szeptember 16. 16:13
  „10.tibipityu1951: "A körforgalom nagyon okos elképzelés a lehetőleg megállás nélküli elsőbbségadásra és mindenki lassan megy"
  A mondat második felét felejtsd el, ha a sebességkorlátozás tábla miatt nem lassítanak, akkor a körforgalom miatt sem fognak!
  Tényleg, hova tűnt a szénszállító kamion borulásáról szóló cikk?”
 • 16. a.h.a. 2009. szeptember 16. 15:43
  „Írod, hogy reggel. Azt kész is. Éppen eleget járok arra, de én még nem láttam arra kanyarodni senkit.
  Biztos, hogy nem egyszerű, de ennyi erővel már az egész város nem egyszerű.Szerintem Győr kinőtte saját magát.”
 • 15. latakacs 2009. szeptember 16. 15:40
  „Egyetértek a.h.a.-val. Nem kell mindenhova körforgalom. Nézzék meg, hogyan használjuk az Árkád mögötti két körforgalmat. Mindenki, aki csak keresztül kell, hogy menjen rajta, csak átsuhan ott. Semmi értelme ott azoknak. Be kellene tartani a követési távolságot, meg a sebesség korlátozást, és nem lenne annyi baleset. Azért arra kiváncsi lennék, miért is állt meg az első kocsi?
  Én 9 körül jöttem be a városba, és észveszejtő volt, ahogy azt láttam, a nyikhaj rendőrgyerekek amilyen módon irányították a forgalmat, az bicskanyitogató volt. A városba érkezők, mint én is, csak kb. 1/2 percig tudtunk menni, utána 3 percig jöhettek a várost elhagyók. Már dudálnunk kellett, hogy elég legyen, hadd mehessünk mi is, a sor így is több kilométeresre duzzadt! Utána, amikor már tudtunk menni, azt figyeltem, alig volt várakozó autó Győr felől. Gratulálok, a rend éber őreinek a délelőtti megmozdulásukért! Késsenek el ők is a munkájukból egyszer!”
 • 14. a.h.a. 2009. szeptember 16. 15:38
  „Ez az amit sosem tudunk meg.Szokásos fél tájékoztatás. Hacsak valaki nem járt arra, és majd leírja.”
 • 13. tibipityu1951 2009. szeptember 16. 15:36
  „Nem tudom ezt mondanád-e,ha reggel szeretnél átmenni a szobortól a Nép utcába autóval,vagy biciklivel,nem volt elég baleset az utóbbi hónapokban abban a kereszteződésben ?Nem a maximális sebességgel haladókat kell mindig alapul venni.”
 • 12. Csetneky 2009. szeptember 16. 15:33
  „Vajon miért állt meg az első autó? A cikkből nem derül ki. A követési távolságot egyébként nagyon kevesen tartják be tapasztalataim szerint.”
 • 11. a.h.a. 2009. szeptember 16. 15:21
  „Hagyjátok már ezt a körforgalom hülyeséget! Körforgalom a FORGALMAS helyekre kell. Nem oda ahol kifele meg befele van forgalom,aztán egyszer-kétszer véletlenül lekanyarodik egy autó.
  Ha valaki nem figyel az sehol sem figyel. Se iskola, se óvoda a környéken.Koccanások meg voltak és lesznek.
  Ha mindenhova akadályt szerelnénk egyszerűbb lenne gyalog menni.”
 • 10. tibipityu1951 2009. szeptember 16. 15:13
  „Pontosan arra való a körforgalom,le kell lassítani,a táblák nem elég visszatartóak,lásd a fehérvári úton ki tartja be a 40-es korlátozást szerencsétlen tanulóvezetőkön kívül,szidják is őket.A körforgalom nagyon okos elképzelés a lehetőleg megállás nélküli elsőbbségadásra és mindenki lassan megy”
 • 9. Bokk 2009. szeptember 16. 15:08
  „Lehet, hogy elég lenne egy kanyarodósáv.”
 • 8. szemfüles 2009. szeptember 16. 14:24
  „Körforgalom tényleg felesleges lenne, de nem kevés autó használja ezt az utat mostanában. Főleg reggelente. Mivel a Dunacenter miatt bekapcsolták a lámpákat és Abdáig áll a sor vége.”
 • 7. a.h.a. 2009. szeptember 16. 13:46
  „Oda körforgalom? Viccnek is rossz.Ahova kéne sem jut.
  Lásd: Földes- Kodály kereszteződés.”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Panelek: a Pro Urbe módosítana

Módosító indítvánnyal él a panelfelújítást célzó zöldprogram pályázati kiírásáról szóló napirendi… Tovább olvasom