Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Nagyot mozogtunk a Kisalfölddel!

Régió - Sportolni, mozogni hívtuk/hívjuk olvasóinkat, hogy frissek és fittek legyünk 2008-ban is. A kampányaink jól sikerültek, amit bizonyítanak azok a visszajelzések, amelyeket a győri szerkesztőségbe kaptunk.
– Nagyon jól éreztem magam az ingyenes nordic walking foglalkozáson. A tartalmas és átmozgató tréningen elsajátítottam az alapokat, azóta mindennap a Rába-töltésen négy kilométert intenzíven gyalogolok – mondta el a rábacsécsényi „szupernagyi", Iváncsisné Molnár Erzsébet, aki életkora ellenére is sportszerűen űzi az intenzív hosszútávgyaloglást (ami 20–50%-kal több kalóriát éget el, mint egy hagyományos séta!).

A győri mozgásstúdió két alkalmat is biztosított arra, hogy ingyenesen lehessen sportolni. A „nagy napon" már reggel kilenc órától kipróbálhatták magunkat fiatalok és idősek, akik megismerték a sport élményét és fontosságát. Az érdeklődők színes palettáról válogathattak: alakformáló fitball, kick-box aerobik, toptréning, dance-step, powerjóga, jádeköves masszázs. A kellemesen fárasztó edzéseken mindenki nagyot mozgott, és az izzasztó órák ellenére mosolygós arcokat lehetett látni. „A cikk megjelenése után már másnap betelt a jádeköves masszázsra az előjegyzés. Délutánra a fitnesztermünk és a foglalkoztató óráink is telt házasak voltak" – mondta el a mozgalomhoz csatlakozott stúdió szakmai vezetője, Szabó Patrícia.

A győri Szabó Ilona lányával érkezett a Nagy Mozgásra. „A taposógépektől a hasizom-erősítőig a legtöbb kondigépet kipróbáltam. Nagyon tetszett, bérletet is fogok váltani" – hangsúlyozta. Hasonlóan vélekedett a hetvenhárom éves Hajas Teréz is, aki először járt a belvárosi fitneszcentrumban: „Testnevelő tanárként kíváncsi voltam, hogy milyen egy dance-step aerobikóra. Bár a koreográfiát nem ismertem, ennek ellenére is jól éreztem magam. A mozgás a lételemem..." – fogalmazott.

A célunk, hogy minél több ember edzőruhába bújjon és felkeresse a hozzá legközelebb lévő edzőtermet, jól sikerült. Továbbra is várjuk a sportolási helyeket, hogy alkalmat adhassunk azoknak is, akik még nem mozogtak „velünk".

Ha minimálisat is, de sportolni kell! Eddzünk együtt! (A torna-, edzőtermek és uszodák jelentkezését a noiszakasz@kisalfold.hu e-mail címre várjuk.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Februártól gyűjtik a biohulladékot

Győr - A kerti hulladék gyűjtése február 1-jétől indul Győrben, a rendszerben az előző évhez képest… Tovább olvasom