Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Nagy sikerű bevásárlónap harmadszor

Győr - A Kisalföld-hűségprogram korábbi két bevásárlónapjának sikere tegnap folytatódott: ismét több százan vették igénybe a hűségkártya nyújtotta lehetőségeket, az üzletek által kínált jelentős, 5–50 százalékos vásárlási kedvezményeket.


Az akcióban részt vett partnerek többsége 20 százalékot adott a megjelölt termékekre, termékcsoportokra. Aki tehát a Kisalföld Bevásárlónapra időzítette a vásárlást, akár több ezer forintot is spórolhatott.

A kínálat rendkívül szerteágazó, hiszen a műszaki boltoktól a méteráruüzleten át a világítástechnikai és bútorboltokig a legkülönbözőbb cégek ajánlottak kedvezményt. A részletes ajánlatok a www.bevasarlonap.kisalfold.hu vagy a www.kisalfold.hu/bevasarlonap internetcímen voltak megtekinthetők.

Áprilisban, májusban és tegnap is kisorsoltunk egy szerencsés nyertest, aki tízezer forintos – az akcióban részt vevő üzletekben levásárolható – vásárlási utalvánnyal lett  gazdagabb. Ehhez nem kellett mást tennie, mint kivágni a lapunkban megjelent kupont, kedvezményesen vásárolni a hűségkártyával, majd a kupont bedobni a vásárlás helyszínén elhelyezett gyűjtődobozba.

Élt a kedvezménnyel:  A dunaszegi Pércsi Miklósné egy lámpaernyőt és egy energiatakarékos izzót vásárolt. Fotó: H. B. E.
Élt a kedvezménnyel: A dunaszegi Pércsi Miklósné egy lámpaernyőt és egy energiatakarékos izzót vásárolt. Fotó: H. B. E.

A múlt havi tízezres kupont tegnap információink szerint a Fészek Csillár- és Lakásfelszerelés-üzletben váltották be.

Tóth Zsolt üzletvezető elmondta, még a vártnál is nagyobb, 30–35 százalékos forgalomnövekedést tapasztaltak bevásárlónapunkon.

Elsősorban az energiatakarékos világítótesteket vitték, ezek mellett bambusz- és rattanlámpákra, függönyökre is adtak kedvezményt. A világítótestek rendkívül széles, 960 forinttól 6480 forintig terjedő skáláját értékesítik. Az utóbbi drága termék az úgynevezett ˝3 ledes˝, amelyik mindössze 3 wattot fogyaszt, ám a 65 wattos hagyományos izzó fényerejével világít. A vásárlók másik fontos szempontja: az égők megfelelően kicsik legyenek, ne csúfítsák el a csillárokat.

– Egyhavi villanyszámlát spóroltunk meg tavaly azzal, hogy mindenütt energiatakarékos égőkre cseréltük a világítást. Ez nemrég, az éves elszámoló számla megérkezésekor derült ki – büszkélkedett érdeklődésünkre az üzlet egyik vevője, a dunaszegi Pércsi Miklósné. Most egy lámpaernyőt és egy energiatakarékos izzót vásároltak. Megjegyezte: a hűségkártyára nyújtott kedvezmény mellett a rendkívül kedves kiszolgálásnak is szerepe volt abban, hogy éppen ebbe az üzletbe tértek be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megyei SZDSZ-nek nem kell Kuncze

Győr-Moson-Sopron - SZDSZ megyei választmánya a hét elején értékelte a párt kiütéses EP-vereségét.… Tovább olvasom