Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Nagy siker a Nyugdíjasegyetem

A Nyugdíjasegyetem második, kibővített szemeszterére e hét hétfőjén három óra alatt közel nyolcszázan jelentkeztek. A Széchenyi István Egyetem új aulájában február 9-én indul az előadás-sorozat. Jelentkezni már nem lehet!
Az első szemeszter, melyet a Pannon Nyugdíjas Szövetség, a Széchenyi István Egyetem, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János-kara és lapunk, a Kisalföld tavaly szervezett, nagy siker volt. Érthető, hogy a nyugdíjasok nagyon várták a folytatást.

„Egyetemünk a szervezőkkel együtt a legoptimálisabb megoldást akarta megtalálni a nyugdíjasok számára. Egy előzetes felmérés szerint már látható volt, sokkal többen jelentkeznének, mint egy ével korábban. Szerettük volna méltó és az előadások színvonalának megfelelő körülmények között fogadni a nyugdíjas egyetemistákat, ezért döntöttünk úgy, hogy nem egy, hanem két előadást tartunk minden témából az új aulánkban" – mondta el Szekeres Tamás a Nyugdíjasegyetemnek otthont adó Széchenyi István Egyetem rektora.

A Nyugdíjasegyetem nyitó előadása, amely a digitális televíziózással foglalkozik, február 9-én lesz. Két időpontra várjuk a telefonon visszajelzést kapott hallgatókat. 14 órakor és 16 órakor kezdődik majd ugyanaz az előadás. „Szinte három óra alatt betelt a megduplázott létszám is. Ezért kellett lezárni a jelentkezést. Természetesen megértjük a nyugdíjasokat, hogy szeretnének részesei lenni ennek a különleges egyetemi sorozatnak és már most gondolkodunk a szervezőkkel, miként lehetne tovább bővíteni a hallgatók körét. Ám ez a szemeszter most így indul el és csak azokra számítunk, akik e héten telefonon kaptak megerősítést – jöhetnek."

A héten regisztrált nyugdíjasoktól azt kérjük, hogy az előadások kezdete előtt pontosan 30 perccel jelenjenek meg! Kérjük őket, lehetőleg ne jöjjenek túl korán, hiszen a 16 órakor kezdődő előadás előtt a 14 órás előadás résztvevőinek el kell hagyniuk majd a Széchenyi István Egyetem új auláját.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pár centis hó hullott Győrben - holnapig még marad a havazás

Győrben kedd délelőtt óta havazik. Helyenként 3-4 cm-es hó is hullott. Az előrejelzés szerint… Tovább olvasom