Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Nagy olvashow

Győr - Díjmentes beiratkozás, előadás és rejtvény is része annak az akciónak, amellyel a győri városi könyvtár egyre több embert próbál megnyerni az olvasásnak.
A győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár október 2–12. között rendezi meg a „Nagy olvashow"-t, amely amellett, hogy minden korosztály figyelmét igyekszik ráirányítani az olvasásra, arra hivatott, hogy bevezesse a következő évek európai uniós nagy olvasási programját, a „Nyisd ki a könyvet!" akciót.

Az első program a Híres nők a történelemben címet viseli. A 12–14 éveseknek készült történelmi rejtvényfüzet már átvehető a Herman Ottó utcai gyermekkönyvtárban, illetve letölthető a www.gevk.hu/letöltések cím alatt; a kitöltött füzeteket személyesen vagy levélben kell eljuttatni a könyvtárba október 31-én 17 óráig. Az olvashow teljes időtartama alatt a könyvtár minden részlegében mentesülnek a pótdíj kifizetése alól a késedelmes olvasók, kivéve, ha a behajtás már elkezdődött. Október 2–14. között díjmentes beiratkozással várják az új olvasókat a könyvszalonon is. A könyvtár földszinti klubjában ma 17 órakor könyvbemutató és beszélgetés Sediánszky János újságíróval.

Október 12–14. VII. Győri Könyvszalon. Október 12-én 9–14 óra között konferenciát rendeznek a fejlesztő biblioterápiáról a városháza dísztermében. Monok István–Buda Attila A magyar bibliofília képeskönyve című kötetét 15 órakor mutatják be a városháza barna termében. A Gyárváros Győrben című helyismereti kiadványt 16 órakor ismertetik ugyanott. A Csoóri Sándor-estre 18 órakor várják az érdeklődőket a Richter Terembe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polgárőrök vigyázzák Révfalu rendjét

Győr - Együttműködését szerződésben rögzítette a győri polgári védelmi kirendeltség és a révfalui… Tovább olvasom